simpor och grodfötter,,

slemmm!Jag är nog både
en simpusling och en hårig grodfot.
Efter vårat lilla snask och filmmöte igår  peppade jag Lin till att faktiskt följa med mig som livboj till dagens event. Eftersom jag är så passa undermålig i att egentligen göra nåt annat än låta fläsket bära mig på vattenytan, känns det numera okey att visa mig i genomskinliga badkläder, bland tonårsmorsor och mozzarellagubbar.
Det verkar emellertid som att Lin gick med på min briljanta övertalningsförmåga och är i detta nu påväg mot mitt tillhåll.

Förutom att jag ska "motionera" idag , är det också en efterlängtad fredag. Eller är det verkligen så?
Om jag ska erkänna det för mig själv så har jag ju fredag hela veckan och det resulterar att min exalterade vision över just den sista arbetsdagen, inte alls är lika välkomnande ändå! ack och ve!!
Men att inte föglömma morgondagen. Då..ja DÅ..
Då ska jag ut.
För att på söndagsmorgonen gräma mig över mitt dåliga beteende tillsammans med whiskey och bira.
Och att jag skämt ut mig för hela sundsvalls befolkning.
Låter helt okey.
Nu nalkas frukosten och sedan ska jag packa gympapåsen!

MORR / Mhar man tagit fan i båten får man ro án i land också..

Jag skulle vilja vara slug och ljuga om att jag gjort nåt vettigt idag. Men realiteten fäller krokben på mig och berättar historien om den verkliga sanningen.  Om hon som legat och petat näsan, som ett streck i soffan och småspanat på dyngprogramen som sänds under förmiddagen..
 Egentligen har jag inte ens tagit mig för det lilla som jag tidigare omnämnt. Jag är alltså fortfarande oduschad, ovänlig och oacceptabel.
För att rädda situationen kontrar jag med: -Heay,jag har diskat!
Nice try!  Det har ju säkert ingen annan gjort idag heller!!!
MIna bristfälliga försvarsmeningar verkar inte väga mer än en påse gamla skridskor.
Okey I surrender.
Bara för att jag ska åka och bli fotad för att medverka på en bild, (som egentligen inte kommer fylla någon större funktion) ska jag ta den där duschen..

Hejhå! /M
Leker i mitt egna hörn i sandlådan..Jaha då sitter man här igen. Jag var nyss så sjukt nöjd över att få uppdatera mina dagsbekymmer, men blev genast uppriven och vansinnig igen. Inte ens nåt kalorihaltigt hade kunnat stoppa mig från att skada tekniken!
Jag hade filat ihop det perfekta inlägget för just denna händelsefattiga torsdag. Beskrivit med hull och hår hur jävla misslyckad man är som sitter och möglar bort bakom stängda dörrar när man istället kan vara ute  i solskenet, eller på skotern och dricka kaffekask i en utgrävd bevack.
Istället laggar allt ihop och man sitter som ett i håligt fån, samtidigt som jag stinker ännu mer svett och bara vill ligga i fostertällning igen. Jag som tänkte bli vuxen och mogen!

Eva, och andra sidan, är på etic och hoppar omkring i läckra träningstrikåer. Kissi lever ut sina porrdrömmar under hennes 12 timmars minimumsömn. Pauline är jättevuxen, arbetar och tjänar stålar.Och sen har vi då mig?!
Jag sitter och kvider för att datorn är misslyckad, att foten inte är tillräckligt funktionsduglig och att det enda jag lyckats gjort idag är en vidrig rotfruktssoppa till frukost. patetiskt!

För att försöka se ljuset i tunneln och skildra min optismistiska sida, kan jag väl tillägga att pheppe, linkan och Kalle räddade min kväll igår. Trots att blandningen mellan cola, karra och glass gjorde mig ,stundvis, illamående och att gasbildningarna tog vid, hade vi trevligt i kalles lilla etta. Tack för dina djupa berättelser och utlevade fylleslag, gamla myter och legender.
Kan det vara därför jag vaknade kallsvettig imorse och kände mig ovanligt vilsen?

Nu ska jag i bästa fall ta en dusch, sedan får vi se vad min förfallna kropp har i åtanke!

/murielburned.AooooAOoooo!

Min natt har varit plågsam. Som att gå på glödande kål..eller snarare som att åla sig igenom glödande kol.
Jag har stilla flamberats i min rem-sömn, och sedan vaknat för att brinna i verkligheten. Mitt indianröda ytterhölje har torterat mig och huden känns upprepande gånger som att ha varit i kontakt med nått i rivjärnsform.
Det brukar liksom inte bli såhär! Jag antar att det är kombinationen med klorsimmning, ångbastu och slutligen kärringgrillen som tagit knäcken på mitt skal.
Det är sånahär gånger man önskar att man kunde ömsa skinn, som en annan kobra!
Nu ska jag kleta på mig lite Aloe vera och hoppas att jag inte spricker i sömmarna.

Nu till det jag egentligen ville förmedla.
I sommar kanske det är mig ni ser på vägkanterna! Jag och dom andra byggarna Bob som springer omkring med t-shirten på axlarna.
Jag talar nämligen om mitt, förhoppningsvis, nya jobb som beläggningsarbetare! mohaha.
Det kommer alltså vara jag som åker omkring på ångvälten och ser till att HIghway to Hell är ordentligt skött.
Ja ni kan sluta skratta nu! Men här ser ni faktiskt en person som är hängiven till sin yrkesroll och verkligen givit allt för att få ett jobb på arbetsmarknadens alla områden!
watch up pussycats!

klämm/ M
öhm

234300-23Kockduellen


Gårdagens Firande
blev dimmigare än väntat. Förutom att min mage höll på att  göra revolt i nån form och att fotleden trilskades att onda mer än vanligt, så ställde jag upp min själ till festförfogande.

Jag, tårtan, kissi och eve eskorterades in till pauline, av mammsen vid 19 tiden. Pauline hade fått slutat tidigare från kneget så festen var ett faktum. Lin som anlände till sundsvall från sthlm vid 18 tiden, satt och inventerade varor på ica i brist på annat innan heroiskt räddade henne..nu var alla bitar på plats.
Det var vin, sprit, tårta och sällskapsspel som härjade i den lilla ettan..Kim och jonte joinade också senare på aftonen.

Tårtan var rejällt smaskig..och aftereighten genomsyrade den med glans..well done! thanks.
När vi var som mest glada i hågen drog kompaniet till "våningen" som arrangerats utav några bekanta.
Det var egentligen som att gå på en gammal gymnasiefest fastän det var några handplockade överåringar här och där.  Efter några saltmotaler på dansgolvet, tog jag beslutet att ensamen besöka Irish för en dejt med min gamla barndomsvän Jeanette.

Såklart hamnade jag i blåsvädret direkt eftersom jeanette inlett en hetlevrad diskusison med en man av någon annan klass smak. Men jag löste det vänligt men bestämt.
Jag hojtade till en bärs och upptog en till diskussion med någon jack sparrow-look-alike och vid det här stadiet kände jag mig ohyggligt bortkommen från verkligheten.
Minnet tynar bort alltmer från irishhärkomsten..
Därefter kom lars och vi minglade omkring bland folkmassan..tydligen blev jag också "utkastad" två gånger..
Jag var ju städad?!

Som vanligt när jag är sådär vansinnigt rusad så ska jag ta mig en promenad..likaså denna gång..så jag försvann ut tomma intet en stund. Men sedan fann jag mina friends igen och vi levde lyckliga i alla dagar!
snipp snapp snutdjävel.

Helgstöket avklarat. Nu till söndagsgörat.
Idag möttes man såklart av de överförtjusta bakissymptomen. Inte så grinigt ändå, men foten ville annat. Magen var inte heller så resonlig..Men lite ipren och juice fick döva smärtan för ett tag.
Jag lockade också ut farsgubben och bror ur holken.Vi tog en tur mot city och åt en behövlig brunch på biteline. Tacobuffe!

Senare denna afton stod också en hemlig lagföreställning på menyn..Så vid 17.30 tiden samlades vi på IP för ytterligare info.
Där fick vi instruktionerna att ta oss till Matfors skola.Sagt och gjort.

Kockduellen. vilken surpris.
Lotta och Martina hade annordnat en stor matlagningsfight..och vi hade ett stort lager av råvaror att bruka för att få den mest exemplariska måltiden.
 Team 2, Jag, emelie och Emma, smällde slutligen ihop
Ost och oliver fyllda kycklingfiléer, med pressade potatisar toppat med citronsaft och persilja. En ungsgräddad grönsaksmix med Broccoli, champinjoner, minimajs, bambuskott, paprika och lök. Till detta spann vi ihop en egenhändig pestoröra . Denna måltid fick namnet Selånger Deluxe. Lite idéfattigt kanske , med tanke på vår enorma fingertoppskänsla i husets hjärta.

På frågesporten hamnade vi på en tapper andraplats.
Det hela avslutades med en fyllig kladdkaka och därefter var vi alla nöjda med våra insatser i tillagning och ät-väg.
Måste säga att det  var roligare än väntat..och alla ansträngde sig över förväntan..antar att det är den där tävlingsnerven som sparkar in även utanför planen. Alla gjorde ett bra jobb! Inge större kaos i köken heller:P

Nej nu nalkas sänghalmen, adjöken!

Nakna kocken/MurielTålamod.

'..är något av en bristvara i min kropp. Jag önskade man kunde brygga det i kaffekokarn och glatt dricka det till frukost. Men tyvärr så fungerar det ju inte riktigt så.
Jag får alltså försöka, att hårt anstränga mig då jag ska göra mina sjukgymnastövningar.
Tänja, vrida, sträcka,dra!!  Det gör förbannat ont...och efter några få gånger vill jag ju verkligen att det ska vara bra..Att min fossing ska kunna göra dom extrema turns and moves som jag kunnat innan jag gick och blev konvalecent. Men icke..jag haltar fortfarande och ser ut att ha en våldsamt sexliv.

Ikväll ska jag och svänggänget crasha Pauline för en trevlig night out.Som de flesta av min skara vänner, så fyller  även hon år..och detta ska såklart firas. Jag är dock lite orolig över hur min utgång kommer arta sig..man är ju inte direkt travolta på dansgolvet ännu, så jag kanske får nöja mig med att göra fotledsstretsching i baren.

Som de perfekta vännerna vi är har jag och Eva klivit in i rollen som tårtbakare..och vi hade vår egna tårtmakershow hemma hos Eve i lagga yesterday. Frågar ni mig så tror jag att tårtan blev äckligt god.
Första lagret fylldes av smörkräm, andra floor, av smält After eight mixat med krossade maränger.
On topp fläskade vi på två lager grädde..dvs 5 dl vispgräddde! Och dekorerade sedan snyggt med kiwi, björnbär och druvor. LOVELY.
        På kantsidorna smällde vi på sånadära små godispluppar..såna som är röda gula och gröna..vad fan heter dom?!  I vart fall blev det ju en rejäll hit, och vi funderar skarpt på att ägna oss åt detta på heltid.
Jag hoppas innerligt att pauline inte läser det här..det vore ju skamligt.

Nu ska jag  och huvudvärken fortsätta kika på kunskapskanalen, de har snart kommit fram hur man inaktiverar föråldringsgenen..
Detta innebär att vi snart kommer att leva upp till 500 år.
Snacka om att 20 årsfesten är överskattad(?)..pjuklarvsstadiet..
Ring mig när den riktiga festan drar igång..200 year! YEAH

Er krycka i etern / MurielKitsch

..Kitsch är ett lånord från tyska eller jiddisch och syftar på konst eller hantverk av undermålig estetisk kvalitet.

image22

Sitter badkarsblöt och småsegar i soffan..Velvet is on tha telly..
programmet har ibland fortlöpt utan min vetskap, men idag har jag faktiskt godkänt det som sevärt.

Idag såg mitt ben ljuset för första gången på 6 veckor..
Vi sågade upp det, som när man fäller träd och där möttes jag av mitt shining kycklingben..(:
Hårigt och flagnat. så vackert.
Såklart höll man på ramla av pinnen då jag skulle ut och skutta av glädje i korridoren. Inte bra!
Sjukis sa att jag måste krycka en vecka till..men mina kryckor är för närvarande på väg att bli nya konserver..

Lycklig över att äntligen se något sånär normal ut , for jag och bror till anstalt två.
Rekryteringsdagen för Sundsvalls Profil&Dekal. !Medarbetare sökes!
Av åldern att döma var vi garanterat yngst. Men hey, vad gör man inte för ett jobb?
Vi fick gå igenom en kort intervju och sedan skulle vi betygssättas på de 4 olika momenten som skulle genomföras.
Lagomt ranglig, stapplade jag omkring bland mängden sökande..Im a buisnessmAmA

Steg ett ;..Blev att skära ut dekaler, och sätta dom på en filmremsa. Man är ju väldigt flink med skalpellen!
Steg två; ..att applicera våra dekaler på en aluminiumskylt..
Steg tre;.., som förövrigt bevisar att jag aldrig kommer kunna bli kirurg, var att skära en rak linje mellan två "kanter" på dekalen. Lättare sagt än gjort!
Steg fyra;..Äntligen fick vi göra det som alla dekalister vill göra. Nämligen sätta fast märket på bilen! alt buss, lastbil, flyg, taxi etc.
Off shortss var det en volvo vi fick pimpa..och jag kirrade en fin Volvo-logga på dörren!
M.B = Godkänd!
Vi belönades av en kaloririk macka.

Eftersom min bror har lite svårt att fatta hur jävla svårt det är att få ett jobb, knöt jag fast honom i ett koppel och besökte `Prylarnas Harem´.. Birsta!
   Som den ansvarfulla bigsister man är måste jag såklart bana vägen för honom, så att han får ta oskulden som den ivrigt sommarjobbsökande.  Ikea och birstaområdet borde vara ett ,något sånär, säkert kort..och jag tror bestämt att det dryper av arbeten...fastän dom inte vill erkänna detta. Dumulla.
Egentligen borde jag själv visat mitt intresse idag..men istället spenderade jag pengar på lite rat som var behövliga, enligt mig!

Nu ska jag och benet göra lite övningar..
Tjenamuff! /MJAA!

..Alltid när jag har något vikigt under dagen, så har jag en tendens att vakna sådär en halvtimme innan larmet går av på mobilen. Det är rejällt störande.
Varför kan man inte vara sådär slö och deprimerad som man är alla andra dagar och vill slå ihjäl telefonen när det väl skriker i trumhinnorna?
Jag antar att det är min enormt exalterade kropp och hjärna som väcker mig helt ofrivilligt den här dagen.
För de som missat ( omöjligt med tanke på att jag skrivit om mitt sargade ben i varje inlägg) är det dagen som jag sååå länge längtat efter.. Jag ska alltså ta bort mitt gips! TåR

Skadedag: Torsdag 10 Januari
Operationsdag: Fredag 11 Januari
Åkahemdag: Lördag 12 Januari
Bytagipsdag: 28 Januari
Borttagningsdag: 21Februari

Summa: 49 JÄvla dagar
och kärringen ville tvinga mig att bära det en vecka till, VANSINNE!

Den här dagen är så planerad att jag den nästan är för planerad. Jag vet att jag skulle ge upp mitt sk. dagliga schema, åtminstone förr när jag var obrukbar i många syften. Men nu kokar återigen mina elaka projekt hej vilt i kitteln.

Efter att mitt gips hivats ut genom fönstret ska jag och babybrother åka iväg på ett ställe som söker en medarbetare.
Såklart är det jag, och ingen annan..höh.
Därefter ska jag besöka Ikea, köpa lakan, gardiner och en blomma.
..Vid närmare eftertanke bör jag invenstera i ett par vinterkängor till min skotertour nästa helg..
..Off course måste jag ha en planerare där jag kladdar ner mina alla tankar och sjudande schema.
..och ett par nya brallos skulle inte sitta fel? en bh maybe?
och och och och-...NÄ
nu får det vara nog! hee---hee.

Frukosten vilar mjukt i kaggen! dags att mentalt ställa in mig på att bli kryckfri! Im offf
BYE/ Muriel von bronxOff-i-ciell


yeah!
thats right.
NU kan alla se hur fräsigt mitt arbetslösa liv är. Vad jag har för skonummer, vilken tandkräm jag käkar till frukost och hur många gånger jag onanerar per dag.
Ja hur reagerar man över det?
..jo man fortsätter sin dagliga dygnsrytm och firar med en norrlands Guld
OM DU VILL VARA DIG SJÄLV FÖR EN STUND

Självklart vill jag att alla tar del av, den glamourösa propagandan..som nu utformat sig till en
Guldhits platta med 46 noggrant utvalda topplåtar, direkt från vinylen! Enjoy.
http://www.norrlandsguld.nu/guldhits.asp

Dschin Dschin Dschinghis Khan

image21

he Reiter
ho Leute

wakiewakie
Alltså jag
blir lite smått irriterad på radioreklamen för Norrporten.
Som vi alla ser så stavas det Porten..ett slutet o! okey?
Men varför i helvete sjunger karlslokarna Norrrpååårten?! Det svider i mina öron.
Jag hoppas att jag inte påhoppat fel företag.. Men god, det heter Norrporten!!

Pust, dagens dos aggresivitet är ute ur kroppen.
Jag har nyss käkat i mig min brunch..som är ytterst vanligt now days.
Här är man inte uppe med tuppen o käkar fluffiig gröt på mornarna. Ikke!

What to do?
Någon sorts lista kan få pigga upp min morgon/förmiddag.

Vad..
hade du på dig idag? imorse? gips,sovpantiohoooes och svängiga boobes.
har du gjort under dagen? Ätit en livfull frukost och frenetiskt sökt jobb!!!!
har du för frisyr? flottigt, dregel-nyvaket.
ska du göra innan dagen är slut? jag ser helst att jag kommit utanför dörrn.
har du inte hunnit med idag? det mesta. typ beklätt mitt täcke och kudde med sängkläder. (jag sov i en naken säng!!)
 ska du göra imorgon? hah..enkel fråga..Crasha ortopedmottagningen och be läkarna slå rekord i att kapa gips!!!
Vill du göra i helgen? hm, jag vill vara med min KÅMPISAR. och gå normalt.
åt du senast? nypponpypponsoppa
Allra bästa med dig? att jag inte ännu har gett upp!! WEIHO
Ogillar du hos dig själv? mitt befintliga fett, som uppstått under dessa 6 veckor handikapp.
 

När..
Vaknade du i morse?
9 tiden första gången..sedan vid 11 kanskee..heeeehe
Är du rädd? absolut inte. bara när jag tappar kontrollen och inte finner någon logisk förklaring.
Grät du senast? måste varit på fyllan, då jag fick någon grinsignal från hjärncentrat.
Skrattade du senast? När eva frågade om dom hette tjallare som jobbade på järnvägen förr i tiden! Ha-Ha
Var du på fest senast? Ja det förvånar mig inte om det var i helgen..men nej..det var faktiskt förra helgen.Ka-Sching!
var du kär senast? kär i min icke sockerinehållande glasspinne, igårkväll.
gjorde du senaste något du egentligen inte ville? Bra fråga. Det var längesedan nu! Good girl! höhö
Gav du en komplimang senast? Min katt, då han lyckade knipa igen sin kissetrut under min morgontupplur.

Vem..
Kramade du senast? omg..det måste ha varit lilla farmoder.
Saknar du? han/hon som är en arbetsgivare, och vill ge mig ett work.
Kysste du senast? kyss o kyss..det var en generad puss..deppen var på teven o genast var man där o slickade lite.
Vill du spotta på? vetrrinären som trodde jag var 14 år och inte hade körkort..." ..ja, du ser ju så ung ut"...FNYS
Skulle du vilja se ut som? en kvinna? helloe vart är min höfter?!
Gjorde dig arg senast? PÅ de personer som tycker ja ser så förbannat ung ut.! ja ska börja klä mig som en kärring..ha papiljottpermanent, använda käpp och dra en liten mops efter mig?!


Antingen eller..
Glass eller Godis?
skulle vilja säga godis..men nuförtiden tolererar min mage bara glass..
Morgon eller kväll?NIGHTY
Skidor eller pulka? Pulka är jag en baddare på, dock vill jag komma närmare mina skidgener.
Julafton eller födelsedag?  FödelseAfton
Häst eller hund? kissemiss?
Hjortron eller blåbär? hjortronsylt på glässs.
Sol eller bada? BADA!
Röd eller blå? timråblå och Sfkröd


Kan du..
Simma fjärilsim?
som en död fjäril
Stå på ett ben? jag är ett levande bevis på just den benämningen..
Sjunga riktigt höga toner? JAwhol
Baka? Shake`n´bake?!:P
Göra volter? i sänghalmen-
Hoppa upp på en häst med sadel? har inte försökt ännu..lekte lite lucky luuk på pappas rygg när ja var babyknubbig , thats it.
Ditt eget mobilnummer? ..jag har märkt att andra kan det däremot.

Har du..
Pallat äpplen? -Hej Fru larsson, är det okey om vi pallar några äpplen av dig?...SMIL
Tagit en främling på rumpan?  right back at ya
Tappat något värdefullt i toaletten? jag har tappat ut saker från mig själv, svar ja.
Sett en hel porrfilm? ja och nej
Skrikit åt en lärare? nej, jag skrek efter jag blev utskickad från lektionen!
Blivit dumpad?nej, mer likt övergiven..utbytt! :P
Förlorat någon nära vän?
Varit i Asien? bara genom teverutan
Kysst någon och sedan ångrat dig? ja!!!


vassego!

Nu ska ja besöka våtutrymmet för en liten kroppsjustering!
på återseende..solong kalsong.
/M
Noliiiaaa


..mässan! Precis..
Jag och Eva bestämde redan igår för att snoka omkring på Noliamässan denna dag. Vi kikade mest efter årets utbud av ev. sommarjobb, utbildningar och gratisgodis..

Efter en arbetssam och långdragen kryckpromenad från Obs..möttes vi av den bekanta mässan.
Eva ville gömma sig extra mkt och hade därför på sig två jackor(!?!) What!-not-
Nej så var det inte..men ett anlete hon gärna ville missa var vår gamla lärarinna Enith/ Mullvaden,
som förövrigt alltid verkar ha haft något otalt med Evie.

   Som vanligt var det flockat med underåringar, precis som vi var förra gången vi besökte nordic. Testosteronstinna, finniga och less på att vuxenlivet ska vara så förbannat komplicerat..
Enn massiv folkhop av uttrötta studenter ,som helst vill vara någon annanstans, sprang och doppade näven i alla gratisgodisskålar.
Till vårt försvar, var jag och eva faktiskt där helt av egen maskin och vilja. Eftersom vi står här tomhänta, utan jobb och framtid.

Vi fick iaf en utförlig förklaring över work and travel..och genast ville vi resa iväg till Australien. Att grabben som informerade oss var surfsnygg var inte helt fel. Lite fel tillfälle för en stöt..det enda som var stötande var min krycka!

Vi gjorde lite intresseanm. på diverse ställen..och jag fick lite mer info om polishögskolan. Mest ytligt snack , jag är ju så förutseende och har koll på allt redan..Hhööhöh! ;P
Efter ett tag lessnade vi på att vara överåriga arbetslösa, där bland montrarna och flydde från våra gamla lärare till staden.
En Fläskig sallad mättade våra tomma magar..och vi såg ljuset i tunneln.

Just nu är jag fast besluten att plugga till polis nästa år.
Eva är lite småsugen att kanske återuppta sitt beteendeplugg också, och då kanske som min Umeåpartner. Skulle vara roligt!

Det är nu 38 timmar tills jag får se mitt fågelben igen! YESS

kissemiss & Kaffe

...En smärre uppdatering från morgonbestyren.

 Del ett :  Måndagens förmiddag, ringeling i luren till krankhauset.
Jag kirrade då en kapningstid nu på torsdag. Halleluja!

Del två: Som den oerhörda djurälskaren jag är
 ringde jag Timrå Vet-station och beställde kastreringstid för lilla Ludde, aka
Skrutten, Skvätten, Skriken, Kalle, Putte..kär kattusling har många namn..
de sistnämda är pappas lockord..och jag betvivlar ens att han vet hans egentliga döpta namn.
13 30, checkade vi in och han blev nerknarkad.

Del tre: Under denna tid raggade jag upp Eva i Lb Forest och vi tog våfflan ut på turné
..sörberge, Timrå, Fagervik, Bergeforsen osv..
och med ett rassligt avgassystem tror jag knappast att vi höll oss anonyma.
Vi plockade upp en hitchiker, Eddie, och eskorterade honom till hans vrå.
Gjorde sånadära fräsiga 8: or i B-forsen och hejade på fel "Jocke"

Del fyra : Vid 15 tiden, hämtade vi upp den nu ball-cuttade kissemissy.
Groggy och tilltuffsad for vi hem och bäddade ner honom i mormorsgungstolen.

Del fem: Därefter tog vi sorti mot Söråkers hjärta, Statoli Torsboda, där Pelle var korv och  pumpvakt..
Han bjöd på kaffe och berättade hemska historier om eftertiden vid fraktur och Opfall.
Detta gjorde mig litte halvrädd och jag bytte samtalsämne.
Vi spikade därefter ett framtida illdåd mot Paradisbadet..the oldgang. Det ser jag fram emot!

Del sex: Innan dessa bilvbravader har jag funderat en hel del på min framtid. Min framtid som politi!
Det är näst intill spikat nu och jag ser faktiskt fram emot att börja plugga. Vifta med batonger och lära mig förhörsmetoder. Jag kommer mest troligt befinna mig i Umeå januari 2009 och tre år framåt. Kusligt, men spännande. För att bli polis krävs ju att man gjort högskoleprovet, och det bokade jag idag. Så nu ska ja vässa mina geniknölar och slå highscore på testet 5 april! gosh

Del sju: I helgen väntas en hel del..Polle och Edbergskan är de två som härnäst kommer att kliva in i 20 klubben. Så troligast kommer det blir nån sorts eskapad till deras ära. Låter som en hit. Ses vi i dimman?

Del åtta: Nu ska jag nöta soffa och gotta mig åt mina framgångar, som snart gipsfri, kastreringsexpert, poliswoman, NorgeRik, och högskoleintelligent.
Adjoe!
/MURIELJAA!

SCHENA!

Tillbaka från skogarna..
Som sagt som det ovannämnda förtäljer höll jag mig i det snösäkra Greningen över helgen.
Jag flydde från mina beroende helgsysslor och försatte mig i byhålans säkra mörker. Fast med ett brutet ben blir det stundvis mordiskt tråkigt. Det enda jag gjorde, mer än vanligt, var att frossa i farmors exellenta matfabrik.
Förövrigt sov jag hos min kusseluring under fredagsnatten, på en punkterad uppblåsbar madrass.  Av frosten på nästippen att tyda,  var det hyffsat kallt där också. Det var en hemsk upplevelse. Men survival som man är klev man ändå upp tipp topp vid 9 tiden.
Jag och fader spenderade lite kosing inför den kommande skotersafarin..och nu känner jag mig som den fattigaste kryckan i tattarnäs.


Snart är detta verklighet. Jesus walks.
Jag bär här en ny togliknande lång tunika,
 direkt från Herren &
Messias
Håret är stylat och färgat hos Johannes "lärjungssaxen"
glorian äger jag själv.

Jag är ganska hyffsat lycklig nu. Med ett antal kråkor i morgonhalsen tog jag ortopedkliniken vid hornen och ringde för en borttagningsanalys! Vilket gick över och under av förväntan.
Jag har idag, mån, haft det i över 5 weeks. Och jag är mest orolig över om det existerar nåt ben i gipset..det lär vara hårigt, blekt och illaluktande. Nu lät det som jag beskrev en turistpåhoppande turk, men nej!
sak samma.. den lilla läkartanten sa att jag skulle ha det 4 veckor efter bytet.. alltså ville hon pängtera att borttagningen skulle alt ske NÄSTA VECKA!
Over my dead body!
Jag jämmrade därför till mig en tid denna vecka, eftersom jag enligt mig själv, reser bort och ska rädda världen på torsdag morgon. Och vippps! så fick jag den första tiden på torsdag 800 sharp!
Jag kommer därför hänga på låset, nu såhär 3 dagar i förväg, så jag vet att hon inte bluffade ;P möhö

Åter till dagsordningen.
 Idag sker förutom att jag känner mig förträffligt nöjd, ingenting.
Jag borde ringa djurkliniken för att få ett hum över hur mkt kosing jag måste få lägga ner för att ta bort Luddes mansdom. Han har varit rejällt jävla jobbig, skriker och urinerar om vartannat. Jag börjar fundera om grannarna misstänker mig för djurplågeri. Detta lilla balls-ingrepp hoppas jag inte är alltför expensive..nu när ekonomin tryter.
Kanske vi får göra en home-makeover. Köksbordet agerar operationsbord, brödkniven  blir perfekt om skalpell, för det perfekta snittet, sen har vi hemkört som narkos. Jag tror att det kommer gå galant, och tänka sig vad billigt.
...kanske inte.

Nej nu ska jag ta något ätbart och se vad som sker denna MonDay!
aufwidersehen! / M14 februari

Halååå!

som vanligt är jag hyffsat dagvill och är inte riktigt med på noterna över vad som faktiskt hänt i mitt liv dessa dagar.
Just nu kommer jag inte ihåg nåt.
tänk tänk tänk.
äh.skit i det.

I vart fall så umgicks jag med Eva sleva och Kissi igår. Dom kom snällt och räddade mig från min ensamhet på Ikea, bara i väntan på att fader skulle svulla och snacka oproduktiv dynga på fackmötet.
Jag köpte ett par skor som tröst. Trots att jag har för många skor och för lite pengar.
Dessutom åt jag ute två gånger. Stupido.
Men det var gott! räkmacka o latte. Det är en kombination jag är ytterst svag för.
Som sagt så dök eva och Kissi upp efter ett tag..jag for extra till timrå för att skynda på dom små liven.
Ja visst är jag miljövänlig..
Därefter ringde far lite frostbiten och vill ha hämtning. så det var bara att åka igen. Tur att han har mig som sin private driver.

Onsdagskvällen spenderades hos Evas casa i laggarberg. Lättare sagt än gjort. Evas chamiga pulkbacke till väg var spegelblank..och med en framhjulsdriven spacewagoon är det inte enkelt inte..
-Lätt på gasen kissi, lätt sa jag!
kissi envisades och spann loss, nästan bredvid familjen bergströms postlåda.
På något sätt guidade vi henne till rätta.
Det blev en triomiddag tillsammans med avsnitt av greys anatomy, som jag inte följer.
Sedan puffade vi waterpipy och diskuterade allt möjligt stötande. Jag hoppas mor och far bergström fortfarande låter oss träffa Eva.

Senaste händelsen var trippen till Af idag....Så länge som pappa tjatat.
jag envisas ändå med att dom är odugliga och inte alls kommer ge mig det där fettolön-jobbet.
men men.
Stötte till min föråvning på nettan, där bland datorerna..och vi försökte lista ut om man ens behövde några papper med sig? right?

Förövrigt har jag spenderat min tid hos Håkanssons i fagga. Spelat Tp, ätit solrosfrön och smält choklad. Nästan allt på en gång..
Avverkade lite Scrubs och Familyguyavsnitt och såg Michael Clayton.. en film som enligt Lin var Långkukig.
Snart spekuleras det också när deras 80 årsfest skall gå av stapeln. Hoppas detta hinner genomföras inom kort,  innan Lisa och Kissi reser bort på sinPanama-Cuba-resa.
Men nu har Lin fått extrajobb så jag är ett bortstött neger adoptivbarn.

Något som gör mig redigt pissed, är att ortopedmottagningen troligtvis glömt bort mig. Eller ignorerar dom mig bara för kul skull? Det är fan inte kul.
Jag har inte fått nåt brev som berättar att jag gladeligen ska få kapa gipset.
vart är brevet? Där snackar vi långkukigt. Det är 5 v exakt idag.
är så jävla jävla lack på det här nu. Så ja ska ringa och låta förbannad imorn.
appropå förbannad.
ungefär som den här tantingen
http://www.youtube.com/watch?v=4jCeRVPkYNw

Förutom att det är torsdag idag och jag är lika arbetslös idag som förra torsdagen så står det Valentines day på kalendern.
En för mig ganska vanlig dag, en för butikerna sjukt viktig dag.
Som sagt så bör det vara mer uppskattat att få en blomma eller liknande en helt vanlig dag.
Inte för att någon startat upp det hela som nåt försäljningsjippo.
Visst låter jag bitter. Det måste vara för att jag är enbent.
Nej jag har faktiskt skickat iväg några sms till dom jag LÖVE the most.
förutom en som är i danmark o dricker billig öl. lillbicht!
 
Imorgon Freitag är det dags att fly kosan mot VM-staden Ösd.
Vi ska upp och kika lite..se när svenskarna skjuter bort sig och är gravida.
I wish them all my luck.
Jag däremot ska köpa en ny skoterhjälm och äta farmors nybakde rågbröd.

Till veckan ser planen ut som så:
att- göra- vid- ej- gips- lista
*Åka o bada
*sola
*Träna
*åka griller
*Spa med girlsen
*fira att jag inte har gips

Att-göra-med-gips-lista
*sova
*se på teve
*dö

Jag tycker liksom inte om den sistnämda listan. Den är så ocharmig.

 Nu ska ja ta en ipren.

Goodday/ MYeah..

You don't want to hurt me,
But see how deep the bullet lies.
Unaware that I'm tearing you asunder.
There's a thunder in our hearts, babyHelvettte

Jag är ss less på mitt jävla missflyt.
För någon dag sedan investerade jag i en så länge efterlängtad kamera.
Såklart har den av okända anledningar gett upp, och vill inte fungera längre.
ÅHHHHHHH
..den som ständigt bromsar sig upp för en uppförsbacke.
KUKDAG!vineyard

HOLA!

Äntligen har jag access till datorn. Min räddare i nödens nöd..
Farsan åkte på världens förkylning, en såndär förkylning som är värre än när kvinnor föder barn(!), och har därför ockuperat sovrummet där min vän befunnit sig. Hela detta rum har alltså varit ständigt kontaminerad av host, snor och 40 graders feber!
Restricted area.
Men nu tror jag att vi har lyckats fått honom frisk och han behöver inte ligga i karantän längre..

Jag har börjat kommit in i någon sorts alkoholperiod..sprit överlag har liksom druckits vid väl valda tillfällen..inte som nu. Detta gör mig orolig. Jag och benet festar konstant. Men kanske beror det på denna oberoende frihet jag fått alt. blivit skänkt. Varje helg har ju  förrens nu bestått av fotboll, fotboll, fotboll. Alkohol har därför inte ens funnits på tapeten.
I vart fall så nalkades det en tredje lagfest på lördagen. Och det vanliga hetsdrickandet tog fart än en gång.
Bergsåker---stan!
Ännu en krogafton, pust. Primero blev vårt mål..och jag blev full like a kastrull.
På min kamera finns bilder på flertalt okända nyner..så please vet ni vem ni är hör av er.
Kvällen eskalerade och jag höll på frysa ihjäl. Tur nog kom mitt feberfrossiga päron och hämtade mig.
Thnx.
Kvällen var helt okey=)

Jag vill också Gratta mina Fagerviksfyrlingar, som kommit upp i systemålder!
LIN  ISA MAX JOHN! GRATTTIS:D
..och tack för den väldigt uppfriskande och oöverlagda vinprovningen igår. Väldigt gemytlig.
Dom hade tillockmed köpt öl till lilla mig, påfall att vinet inte skulle stimulera min maltmage! huhuh..sweet.
Vi som anmälde oss blev, efter sjukdom och ickeskjuts, Kissi, Lisa, Topie, Lin, Isa och halva Maska.
Väldigt mysigt. Vinerna var röda. Och de flesta kittlade kväljningsnerven. Men ack så trevligt!
Tanken var ju att födelsedagsbarnen skulle håva in deras graitsdrink på Casinot..men det senarelades efter vissa konstiga omständigheter..(?!)

Idag ställde jag klockan på halv 10, en respektiv tid om man nu ,som jag skall, börja omvända dygnet. Tanken var alltså frukost kl 10, lunch vid 14..och middag vid en sådär 18tiden.
Man måste ha rutin. Eller hur?
Nu blev det ju bevisligen inte alls efter dessa banor.
KL 12 blev det frukost, om man kan kalla det så..
sedan sov jag fram till 14..(igen!)
Och därefter tog jag tag i mina norgebesatta pengar.
SOM TYDLIGEN INTE KAN ÖVERFÖRAS TILL MIG!
åhhhhhhh.
"du kan sende mig et brev" men hur säkert är det?
Jag får helt enkelt åka till norge. Skadat.

vink/M
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!