Inskolning


Bakruset från torsdagens soppkalas satte stopp för eventuella avancemang i läskmenyn. Därför fick jag lägligt agera taxi till pappa som dragit på sig kavaj och dansskor.

Gjorde min första entre på casinot här i stan sedan förbudet strykits. Blev fotad och granskad efter hål i brallorna. Men eftersom promillehalten låg på undervärde så kunde jag för denna gång garantera felfri klädsel.
In i dimman med enarmade banditer och gubbarna som satt med slipsen i whiskeyglasen samtidigt som de stirrade i ring när rouletten avgjordes. Frugan hade han lämnat på dansgolvet.

Samtidigt där på dansgolvet infann sig mitt päron. Höftkulorna roterandes i takt till nån slowfoxvänlig dänga.
Jag kände mig redigt på hal is och försökte se så fruktansvärt besvärad ut som möjligt för att slippa några kavaljeers förfrågan. Det gick ju som smort tills farsan skulle visa att han fick någon taktkänsla i piprensarna.
NU kunde man inte ens komma undan med att stå på fötterna som man gjorde som liten tandlös valp.
Sen så dansar jag inte nykter heller.
Efter några halvdana sliringar gav jag upp. Om man ska visa sig där i framtiden verkade det som en vinnande handling.

Jag får sannerligen gå några danskurser.

 Dessa bör förhållandevis finnas i lokal med bra vätskedepåer, dvs sprattelvatten med bra glöd. Kanske den där hembrända montenegro drycken som jag hört talas om.
Det bör vara en rymlig lokal utan hinder och andra saker man kan slå ut tänder eller knäcka lemmar. Pensionärer undanbedes vänligen men bestämt från svingarean. Helst av allt ska jg inte ha någon danspartner, men eftersom det är grundtanken med pardans så får jag var lite flexibel på den punkten.
Såklart ska det vara ett band av rang på scen, mycket klös, Bbabes etc. Jag tror man får gå på dansskola med Leroy samtidigt som inhalation av speed, för att få till nån stegserie som verkligen stampar takten.

Nej jag tror vi stryker det där intresset ett tag. Jag har ju ett tag kvar jag kan öva på parken för att sedan kvala in som nån pardansens mästarinna! Ikväll ser jag ljuset i tunneln med nåt gott och läskande ( svinhaltigt) tillsammans som svennarna ska försöka knäcka nöten danmark. Kan bli givande!

Jag avslutar detta med en liten Anna favorit?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!