Ledighet Royale!

WOOOOP WOOOP!


Efter nattpass kommer
solsken. Åtminstone var det något jag hade önskat mig, till viss del behövt. Tyvärr blev det regn och rusk och glädjen över att få vara ledig spolades ner som en bajskorv.

Någonstans i tumultet mellan arbete och återhämtning orkade jag motivera mig till löpning. Vet inte om det är så hälsosamt att pressa sig så, men det mentala stärktes en aning.

Jag är ledig nu! Det känns wunderbar efter i princip 4 nattpass på raken.

Har betalat alla räkningar och smygskulder, ordnat med pappersarbete, städat diskat och kirrat alla vardagsting som blir åsidosatt när man jobbar, sover, äter om vartannat!

Nattens topic på diskussionsagendan var Red sock! Ni förstår hur avancerade tankebanorna blir vid 5 tiden.
I say no more.


Har rensat mobilen och lägger in lite ord i bilder istället:Kisse, inte alls intresserad över mig eller att vara i min närhet.


Edberg ala kock. Ordnar föda till mig o Anna i Eskilstuna


Grillar sig lite på parkeringen i e-tuna
Fin PåskRonjis


Påsk-kyckling


Bodegan i sörnacksta!No men in sight

Note to myself: Kom ihåg att bada naken så ofta du kan!
BIL BIL BIL BILDER

Jag vet ju på sikt att bilder kanske lockar en bredare publik.
Jag vet ju också att publik kan vara bra, samt dålig. Beroende på vilken publik som ser det.
Jag bryr mig egentligen inte om ni tycker dethär jag gör, är larvigt.
Jag är larvig.
Jag anser isf er larvig också som tar er tid att läsa.
Jag tycker om att läsa, därför skriver jag..så att folk kan läsa.
Jag har tappat tråden nu märker jag.

Bilder var det. Det är kanske lika bra jag köper en fetdyr kamera, med objektiv som väger en 5 kg å har finesser djävlar i min byrålåda. Eller så hyr man in någon som tar bilder på min otroligt underhållande vardag.
Bild på smågummiplopparna man samlar på sig efter varje fotbollsträning. Någon bild på diskberg. Nån bild på hur jag borstar tänderna osv.

Nej självklart tycker jag att det är fattigt med bilder. Vill ni ha det?
TATTOFUCKINGNONETIME

kisse less..

JAHA, nu har jag väntat sedan slutet av jan på att jag ska få komma i göra nåt åt min nuvarande tatuering.
Olle på tatueringsmaskinen skulle göra den efter bra rykten och kunskap.

Fick tid den 31:a maj då jag var där i början på året. Tyckte det lät sjukt, men fick helt enkelt svälja förtreten och hoppas på att tålamodet kunde bygga broar.

Problemet ligger i att min Barcelonaresa är 3 dagar senare ! dels blir det tajt på cash, och sen får jah bo med tröja på stranden. Om man är noga..som jag är om man ska pryda kroppen med ink.

Fick med djup ångest och tvivel, till viss del håravslit, avboka den. Nästa lediga tider släpper han i augusti!!!!


JAG FÅR MÅLA MED BLÄCK. Fan.
(ledsen att jag görr narr av din favorittatuering, men den är ju bara för dålig)

I wear my booths of spanish leather
summerlovin.
Håll i kycklingarna jag är påskräven!


PIP PIP!


Solen skiner ute! Jag dricker kaffe och spanar in mina trevande påskliljor, som förmodligen kommer att begå ofrivilligt självmord innan de lyser av gul prakt. Det är påsk btw.

Idag är det inte vilken fredag som helst utan Långfredagen och Redhouserumble har Easter bash! Parken öppnar portarna för en dansant RetroRöj-afton osv. Alltså en dag full av roliga aktiviteter i bygd och obygd. 

Jag känner numer av den vemodiga bitterheten över att jobba inatt. Men jag vet ju att när man står vid stämpelklockan imorn och åker hem på morgonkvisten att det är så värt det. Sommaren är ju bara på incoming.

Hoppas alla får en fin fredag, samt påsk! ...

Jag har ju detta att se fram emot!!!!!!!!!!!!

BARCA BARCA BARCA!..if you ever notice!

Tåget av broken dreams rullar vidare.

Alla som gjorde brolinsnurrar till deklarationen vill jag skjuta av med avsågat hagel. Själv så överskattade man verkligen summan, men hade som hoppats på att den skulle vara lite grövre än förra årets 450 spänn.

Nu fick jag en riktig nacksmäll på över fyra tuss att återbetala. Jippi. Ingen extra slant till barca.
Bara därför jobbar jag nu på långfredagen och missar redhouserumbles och även på sundsvall custom och hotrodshow. livet leker inte. Men pengar säger ju vissa är allt...
Hoppas dom har rätt!

Över ut skjut!Easterchickt!

GLAD PÅSK ALLIHOPA!
Hawaiansk

Hoj!

Här är jag. I min soffa utslagen, nöjd och slut efter en helg med gamla och kära vänner.
Eskilstuna har fått sin beskärda del av norrländskt blod.

Anna, jag och punton packade ihop oss och navigerade oss mot Eskilstunaland kl 15hundra på fredagen.

När mörkret inkräktade rullade vi äntligen i mål. En smärre felkalkylering i tidsramen kanske..men ändå med marginal till kvällsaktiviteter.
 Vi möttes av en hoppande edbergski på Drottningatan där hon regerar nuförtiden!
Efter en hemlagad pasta å skinksås i hennes studentlya,"centrum" gick vi trötta in på rövinet som skulle lägga grund för en dansant kväll.
 Cafe vinet som Sandra gav betyget " smakar skit" gick hett ändock. Vi diskuterade hej vilt om liv och olivet. Tillslut drog Anna på nattmössan efter att ha varit igång sedan gryning med den yngre generationen. Jag och sandy slog på utelivs-kompassen!

Vitklänningen på, klackar på, blomma i håret på...vinläppar och blågaddar oundvikliga!
Jag och sandra tog en tur ut på stan och jag gjorde kurrande fynd av gobilar som mullrade förbi i kortege. Nöjd.

Vi gick in på ett ställe som jag nu fått förklarat för mig inte var Bishops. Minglade omkring och tog det piano.
Hur som, så drack  jag en ny öl som hette Mohawk.Micket speciell, osäker om jag ansåg den god. Blev även kallad för hawaiansk. Att min hårprydnad titulerade min ensamhet fick jag informerat av en gladlynt försäljare som tydligen hade kunskap om landets blomkultur. Det är ju inte direkt den signalen som utstött och sökande som jag vill förmedla med en grann sommarassecoar på huvet.

Vi lämnade in och begav oss vidare till Nya brasseriet. Sundsvalls svar på Oscar.
En viss skepsis la sig över stället innan ens acess. Men där var det bättre drag och vi dansade ihjäl oss på överplanen. När jag spytt lite sarkasm över den usla musiken dök nämligen gyllene tider upp..samt Grease låtar. Och de går hellre hem än den plågande Ai Se Eu Te Pego-låten! Svetten lackades och det blev manisk rytm genom lillkroppen. Vid stängning blev det en stripstallrik och jag och edberg kurrade ner oss i hennes bädd.

Jisses vilken saga jag delar med mig av.

Kort och koncist: Lördag. Rödvinsmage, drömvärld (läs alkis bubbla), morgonpigg/shoppingsugen Anna. Bilcruising till Vingåker Outlet. Handling av träningskläder. Amanda anlände. Promenerade genom Eskilstuna stad. Sandra visade oss hennes skola. Vi gungade. Handlade på Ica maxi. Grillade ute på sandras parkeringstak. Åt ihjäl oss till årets första grillningsseans. Spelade spel, såsom Utan tvekan och RAW. Jag och sandra vinner på ordet "bajsmacka". Vi går och lägger oss.

söndag: Trötta kissemissar som delade sandras säng på tre. Anna på hugget. Vi åt toast i ett grilljärn från 70 talet. Vi säger adjö för att återvända till sönnsvall och min tr. match. Punton har parkeringsskada på förardörrn. Vi åker. Bromsbeläggen är helt över. Motorbromsar under sträckans alla 41 mil. Träningsmatchen inställd(!!) Vi stannade på tönnebro med 214593592095 andra och åt en korv. Nådde hemmaarenan!

Tack för en underhållande och mysig helg!
 sandy och mandy!
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!