Honkytonkwoman

Hellow!
Ruska tupp å skjuta tjäder. Flaxa struts och bonka bäver.
Här kommer ett inlägg!

April är här å dummar sillar är lurade. Sitter i min ektorpsoffa och har fortfarande inte tagit mig till duschen efter dagens träning.
Senast jag skänkte ett ord här till min ordsamling var ju vid det nya årets början. Så jag tänkte att nu när kofferten med händelser fyllts på kan man ju tömma minnesbanken från lite rat.

Sparkar o springer mer än tidigare. Är likt svennerubins vänsterhalv, fast påläggskalv på högersidan numer. Det är nu ca 2 veckor till vi drar igång div 1 serien som vi sprungit o spytt oss i form till sen i oktober.
Förövrigt mitt intressanta läderkuleliv har jag sadlat om från plastkatt. Lämnat PET:en bakom mig, all granulat och tjutande maskiner och sparat dem i ett rum nära hjärtat, för att istället sanera bränder, byggkaos och annat som behöver en saneringsteknikers ädla arbetsmoral. MItt första 7-16 jobb efter en tid som skiftpelle. Trivs superb! och knopp och kropp funkar tidvis också likabra med rutiner för en svenssons slentrian.

Jag åker fortfarande golf, hade en svacka där vi verkligen tänkte göra slut med varann, Men gammal kärlek rostar aldrig?
Har också blivit med nåt annat som rostar, min vinterfara. Skoterbäbis. Snart ska han smekas in på sin plats i farmors skoterstall dock. Men det känns helt okej. Precis som allt annat vi äger i vår släkt kommer jag troligast äga den tills jag hamnar på hemmet. En annan skräll är platttvn som också flyttat in till min enkla boning. VAD ÄRE SOM HÄÄNDER. Ja tvivale, här har man kommit in i nån sorts utvecklingstrots. Men jag ska nog göra plats för tjockisen nånstans.

Snart är det sommar. Och måtte den leverera bättre än förra året.
Hörs häj!RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!