booomshakalack!


Dont touch my beer!


Tjenis.

Jaha..idag åkte spenderarbrallan på, igen! Efter en kort visit på birsta med fader sovandes i bilen, köpte jag ett par svarta heels och lite småerotiskt shit på Oups..
Heelsen var egentligen inte ett måste, eftersom jag inte alls kan gå i dem och med min tandpetsliknande kropp ser jag ut som ett biafrabarn. Men någonstans måste man börja. Jag är otränad i ett otränat öga.
Det andra köpet var bara en skojig grej, så roligt som 497 spänn!!
Det måste bara vara himmelskt bra, annars får jag leva på flugor resten av månaden.

Schemat för denna fredagsfadäs är ännu inte spikad.
Linn kommer hem från Uppsala och Johanna är hemma från Sthlm.. så kontentan av detta skulle kunna bli någon sorts utgång. Vet inte om det blir av ikväll eller imorgon.
Jag skulle vara mer än nöjd om jag fick svepa öl och glo på teve. Timrå lirar igen..och inte för att strö salt i såren tror jag dom åker på pisk idag. Jag har iaf min öl att glädjas åt. Kanske blir en sväng på bykrogen. Fredag är ingen bra u-dag.
Däremot är jag nog en stark kandidat för morgondagen..
Dags att bli vild och galen.

Tjofräs!
/Maryoaaaoaoaoa


GLAD?


.....Jag är på
så fruktansvärt bra humör nu att jag håller på explodera!!!!! Och det beror inte på att jag ,såklart , brände vid käket..

Det ringde kanske 4 gånger under min matpaus och jag ville nästan inte svara sista gången för att riskera att jag skulle be personen i luren att ta en tripp åt helvete..
Med käfthålet full av räkor och deg svarade jag lite frånvarande....och det var mange som ringde... från HL!! Arbetsplatsen som det är näst intill omöjligt att komma in på, dags att spräcka den fabeln...

Gud jag nästan grät , samtidigt som jag höll på att  få pizzan på tvären, när han ville att jag skulle komma på intervju..
Jag antar att det betyder:  titta på maskinerna..

Vänder inte min vind nu, kommer den nog aldrig att göra det...
GAAAAAAAaaa nu ska jag göra lite volter och skrika.
Sedan ska ja ta mina sargade spiror på en promenad..just nu känns det som att jag kan gå flertalet mil..


HEJDÅ..Veggo.

..sitter och inväntar min oerhört matiga veggopizza som grillas i ugnen i detta nu. Jag kan knappt tro det, att just jag som är född älgjägare och har under mitt tidigare liv enbart levt på vilt.. numer valt en grön riktning..Måste vara alla mina kamrater som har blivit kaniner.

Jag skulle kunna se det som nåt negativt att jag numer börjat tugga på grönsaker och utrotningshotade fiskar.
Men jag känner ingen ångest alls. Jag gillar det. Men eftersom min jägarfamilj skulle frysa ut mig om ja enbart gnager kycklingben och quorn så kommer jag nog aldrig bli heltidsvegetarian.
Nej , jag är nog för mycket köttätare för en helomvandling.
Efter en lång föreläsning på teve för några dagar sedan vet jag numer allt om nutrition och dess lära..
Han talade då om olika fetter, såsom mättade i olika former..och jag säger numera strängt nej till saker som innehåller transfetter eller härdat fett. . Eftersom de tydligen bara vill döda mitt innanmäte(?!)

Nu är det bara 10 minuter kvar tills det är dags att svulla..

Förutom att jag var och handlade idag var jag och Lin till birsta.Big mistake.
Det första vi möts av är babbsans oerhörda kvidliknande uppträdande och jag kände hur jag ville gömma mig på toaletten. Sedan var det såklart högtryck bland vår population på konsumtionsharemet, och jag tror jag har fått någon fläng av folkskygghet.
Att tillägga så blev vår visit kortlivad. En kaffe, sedan puttrade vi hemåt. Helt utmattad för ingenting.
Jag lyckades köpa mig en makeupremover, vilket var en utav de items jag planerade att investera. Jobbigt att göra en lista över saker, för att sedan glömma listan och sedan allt som man lyckats kladdat ner.

Foodtajm!

/M

soffkärlek.

Vilken dag. Helt utan några ramar eller andra gränser.
Jag har liksom inte gjort särskilt mycket, men ändå en hel del. Snacka om paradox.
Som inlägget innan förtäljde har jag idag varit på intervju. Morgonen kunde ju inte ha börjat sämre och sedan försöka sälja sig själv verkar ju vara ett rejällt mysterium, någon sorts omöjlighet egentligen. På något vis hann jag lämna tillbaka filmen jag hyrde och komma i tid till min intervju. Stress är inte en bra sinnesstämming och speciellt inte inför såna här uppdrag.

Men jag fick bita ihop och mota tillbaka mina demoner för att sedan släppa ut dem efter träffen med Roger.
Det gick väl helt okej..förutom att dom just idag fick besked om eventuella nedskärningar inför sommaren. Yes, just my luck.
För att min uppgivenhet skulle läggas på is för ett tag, tränade jag lite.
Nu sitter jag här lite rå i kroppen och mer arbetslös än någonsin.
Nä, nu är det nog dags att  slå sig ner i soffan och se vårt rödvita lag. För vissa går det ju bra iaf. Får väl se om segersviten håller i sig.

Häj! /M
 Titta.

Ohoj!
shalam vänner.. Fastän jag är mest övertygad om att jag är den enda vännen. Men det inger ändå en sorts förtröstan att någon där ute faktiskt, kanske , bryr sig om vad jag har för mig.

Det verkar som att mitt delvis aktiva jag fått sig en dos av resultat. Imorse vaknade jag för att sedan känna efter, för mycket. Så mycket som min kropp tillät, träningsvärk..eller muskelvärk. Jag vet inte ännu. Förutom att det bara var en rullator som fattades igår på träningen, så kändes det okey.

Åter till min gryning. Min gryning började för ca 30 minuter sedan, då kattsaten åter igen hade maraton genom lägenheten. Det slutade med en brottsplats i köket, och en skördad kruka.
Nu har jag äntligen ätit och jag försöker må så gott jag kan. Ändå så har jag fått för mig att jag missat något viktigt.
Det enda viktiga jag ska ta del av är mitt jobb besök, och det vore väl min otur att jag just glömt dess exakta starttid.

Jag får helt enkelt börja knacka dörr efter någon rastlös schäfer jag kan rasta under dagarna, för att få ihop någon sorts levnadskassa. Eller kanske gå på kyrkbesök ..Istället för att ge kyrkan mitt stöd så ,gud bevare mig väl, stjäl jag ur kollekten. Jag får öva min fingerfärdighet, som någon sorts Labero..Men med mina chipsfingrar lär den geniala idéen gå i stöpet direkt och jag blir bannlyst från kyrkverksamheten.
Jag är ledsen att säga det, men inom kort kommer min existens att upphöra.´Farewell.


Ja vem vet egentligen vad an skulle kunna fiska upp?
Istället för klirr i en kollekthåv kan det bli möjligt att ge gåvor i kyrkan via en kollektomat.
/Muriel von bronxEnjoy the silence

Morsning korsning..

Har äntligen kommit till ro i kropp och själ, efter 3 dagars vilt festande..

Som vanligt när jag bestämmer mig för att "spara mig" inför viss valda event slutar det egentligen aldrig så. Egentligen slutar saker aldrig som jag bestämt. Torsdagen blev en mysafton hos Lin med familj. Det bjöds på diverse viner, bärs och baileys.. en mycket tillfredställande natt.

Fredagen...och det var alltså inte planerat för alkohol..för att poöngtera..
..Den slutade i Finsta där jag åkte snorskjuts på dunken och groggade kokosdrinkar(?!) förargligt.

Lördagen, ..Äntligen, Dagen där de dåliga hjärncellerna skulle sållas bort..
Vi var hos Ida i hennes sjukt snygga lägenhet. Fruktansvärt trevlig kväll med alla gamla kamrateees.
Som vanligt så kan ju stadshuset skjuta sig själv..eftersom förfesten slog alla rekord. Det hemska är nog att Elin fångat allt på band. Något att skratta ihjäl sig åt sådär 20 år senare. Men well whatever never mind.

Söndagen. Låg som något uppspytt i sängen, spelade bingolotto med mig själv. Men svenska spel och deras håriga arslen vill ju inte låta mig bättra på kassan!
 Micke kom därför och hämtade mig. Det var en dag då jag inte bestämde själv, så varför inte låta någon annan göra det..
 Så i Storbränna försökte jag basta bort bakfyllan, och bli på bättre humör Det gick ,som bekant, inte särskilt bra  då huvudet bara ville bogseras bort. Men mackorna  och ölkorven var goda.

Röd måndag. Eftersom jag numer är eljest i både hjärna och rent kroppsligt, bestämde jag mig för att åka på Jocks och lyfta lite skrot . Endast för att utnyttja mitt gratisträningskort.
Jag höll knappt att komma in i träningsmaskinerna och tittade mest på teve medans jag gick på bandet..
Men idén att träna var det ju inget fel på, förutom att det i praktiken sket sig rejällt.

Tisdag. Eskorterade fader till jobbet , därefter Lars till flyget, senare in till Um och nu senast sjukgymnasten. Man skulle kunna tro att jag har en stor tank med bensin under lägenheten, men när ja tänker efter som är det bara nåt jag hittat på. Jag är fattig!
Nu ska jag nog försöka sova, för att sedan vakna upp och stressa i mig mat innan min första fotbollsträning på 3 månader. Jag är inte i närheten av nån sorts motivation.

adioss/MhögskoleprovJaha, idag dök min kallelse upp i mejlen. Egentligen känner jag mig inte alls peppad att göra skiten längre. Nu när mina snutplaner lagts på is. Som sagt det var ju ett krav att ha gjort det där provet för att kunna söka in..
Men nu när jag väl anmält mig och pröjsat 350 spänn, så är det väl lika bra..

Jag vet inte riktigt hur det ska gå. Jag och prov har varit motsatser hela livet, och därför ständigt repellerat. Jag har helt enkelt varit en inlämningstjej där man har all fakta och jag får förmedla den efter eget bruk.
Prov, såsom matteprov har alltid blivit gallematias av allt. Man tror man är super hajp på vissa saker, men får en smärre chock när hela provet är täckt av kråkor och bockar. Jag är rädd för detta flashback ska återkomma, och på mitt högskoleprov.

Jag minns att jag läste i cosmopolitan en gång hur man skulle förbereda sig för ett sånt här prov, och många hade

svarat dom mest utpräglade svaren..nästan deras hela levande tid hade gått åt att verkligen förbereda sig för det här. Sova sina 8 timmar, äta rätt, motionera rätt, plugga rätt. KÄPPRÄTTÅTHELVETE.
Jag medhåller inte alls.. Jag tänkte gå dit, sitta av tiden och försöka komma igång med tankeverksamheten,samtidigt som jag smackar på en banan. 

Det var nästan så att jag höll på ramla av stolen då jag såg tiden..från 8.30 till 16.20. JISSES.
Jag kommer kunna koncentrera mig 20 min, innan jag börjar störa mig på allas flitiga skrivande, host, snörvel och annat neggoljud. 5 April är det iaf dags.
För att understryka att ja egentligen inte är så dålig,så tof jag mig tillfället i akt att göra Officers-testet på datorn( mest för att sätta dit min far)..många svåra, logiska, tidspressande moment..och, faktiskt, fick jag ett utomordentligt betyg. Jag är en officer. ingen högskoleprovsaktivist.

Nej man ska väl ta det med en nypa salt..jag får damma av min gamla gradskiva, linjal och miniräknare, masa min feta röv bort dit och sprida mitt doftsuddigum över deras bänkar. Ska bli spännande.

Heay!/ M

raggare, va

http://www.youtube.com/watch?v=PQdVeMjjGKs
hoogachaka!
" I cant stop this feeling , deep inside of me..."

Skifs skrålar högt hemma i tattarnäs..guld är på, jag slaffsar omkring i min turkosa morgonrock och är lagomt svettig. Nyss gick jag även omkring i högklackat (!?) är det nåt allvarligt fel på mig?
Jag vill helst inte få något svar på den där frågan.

Det är onsdag åter igen, och fader ringde för ett tag sedan och berättade om sin tidiga hemkomst.
Såklart blev jag svinstressad över detta och flackade vilt omkring blicken i mitt råtthål.
Man kan lugnt säga att jag förträngt disken för länge..kattlådans innehåll börjar röra på sig och mina luftvägar har dammats igen. Ja, panik är ju rätt ord!
Så jag hamstrade i mig den sista portionen av min fisksoppa , sökte upp dammsugarn och diverse cleanredskap.
Nu såhär 3 timmar senare är det kliniskt rent. Jag ska ta mig lite glass och bara svåla i soffan och verkligen vara stolt över mitt hets-städeri! wonderful.

Snart är det också helg, vilket jag ser very much fram emot. Då ska jag sitta med mitt lantvin, snacka gamla minnen och lyssna på uggla för att få nån sorts sommarbreez. Men det är ju ett tag dit..pust.

Våtutrymmet nästa! BYE /Mwicked witch
Jag kommer

inte få nåt i år heller. Påskägg alltså.
Jag hade helst velat haft en stort jävla as til ägg. Som ett strutsägg..eller nåt mer makabert. Önskemålet på innehåll hade nog lutat mest åt alkohol, men om ja skulle sväva ut lite mer så hade det såklart varit en solresa på obestämd tid.
Jag känner mig hyffsat blek i skinnet och med det här jävla anusvädret får man ju lust att bara göra ett stagedive från balkongen. Fast planer på lite sol är på ingående. Australien står på kartan.

Något jag diskuterade igår under ett samtal var, bland annat, att jag svär så fruktansvärt mycket. Det har kommit att bli minst en svordom i varje mening. Även om den är kort. Motparten har en tendens att ogilla detta, så jag försöker att komma ifrån mitt vulgära beteende. Man kan väl säga att det gick sådär, jag föll pladask direkt efter vår deal och levererade oförskämt många lines på en gång. Detta gör mig lite stressad..ja menar hur svårt kan det vara? Orutinen gjorde mig till ett offer, och nu kommer jag straffas. Vi valde såklart ut något förnedrande. Jag är lite smått fundersam över vad jag ska få genomföra.

För att inte skrämma livet på de som kanske tror att min OldPaps gott och dött, kan andas ut. Han hade någon liten hjärtfnurr, igen, men är numera tillbaka i verkligheten.

Nu ska jag äta lite fiiiiessssk.

knorr/Mwild thing

hoho!
Jag envisas med att vakna såhär sjukt äckligt sent. Men för att försvara mig lite så slog jag upp grönögat vid halv 10. Egentligen vaknade jag inte, utan blev tvärväckt av mina två odågor till djur. Den ena har en dille på papperskorgar, speciellt om jag lagt ut en snus eller två där och den andra har problem i skallen överlag!! han har liksom inte förstått att det inte går att krafsa sig igenom dörrar eller hinder utav olika slag..sedan att han nyss speedkäkat  mina nya krukväxt, det är ju också ett problem.
Det känns som en väldigt givande dag. Givande i den form att Moder natur har vräkt ner mer snö och sedan att Flunsa-Karin ringde. Alltså ett negativt och positivt "givande".

Igår var jag faktiskt och tränade första gången på 3 månader. Jag var fruktansvärt rädd inför det här eventet, med tanke på att min fysiska form antagit en annan skepnad. Jag cyklade 15 minuter innan jag upptäckte att jag höll på avlida. Jag behöver nog inte säga att min vistelse blev kortvarig. Ska försöka simma lite idag om kroppen tillåter.

Alldeles nyss ringde pappas chef och berättade att fader blivit rejällt illamående under ett möte i Bollnäs, så i detta nu ligger han på sjukhuset där nere. Jag vill ju inte tro att det ska bero på mina fantastiska varma mackor jag gjorde i söndags. Jag kastade på lite tärnad bacon..vilket pappa upptäckte,  och han gjorde då ett uttalande om K2 (filmen) jämförde det med kannibalism.
Men vadå? jag mår ju bra..säger hon som inte bryr sig särskilt mkt om gammal mat.
jag överlever jämt. pappa däremot verkar ha det lite sämre..
Nej usch, vad säger jag. Tänk om det verkligen är något allvarligt?
men i många fall är det inte så, och jag är inte orolig ens. Jag vet ju hur fader dagligen studerar läkarboken och har en släng av hypokondri..
men men..jag får följa upp detta!

Nu väntar min monstruöst goda mackor. Im not afraid!

adjökkken! /Mtight fight

Jaha!

Som om nånting skulle gå min väg?!
NÄE. Jag tror det sitter någon illvilling som förföljer mina olycksdrabbade spår..endast för att göra dem mer smärtfyllda. Det är tur att jag har lärt mig räkna till 10 vid dessa tillfällen. Så idag är jag väl kommit till 100, vid lätt summering.
Kubal, kan ju dra åt helvete. Iaf den här veckan.
Jag vill ju helst inte medge att det var mitt fiskminne som försatt mig i den här dubiösa situationen.
Satan vad arg jag blir.

Inte ens den fläskigt mättande gourmerullen kunde få mig på något sorts suget-humör.
Det enda som värmer lite emellanåt är väl min lilla "karrapåse" från systemet som kommer att nyttjas väl..ikväll således imorgon.

Vi får se vart min vind för mig ikväll..Jag har ju ändå en tendens att hamna på de mest pittoreska ställena som jag egentligen inte menat att försätta mig i.
Lin med familj,har dragit sig till Lules vackra nejder för att få lite fart på våra soldater. Det var tydligen nåt öppet hus på regementet..Nu i efterhand kanske man borde ha följt med för att plågas tillsammans med pissblöta boots och fältsängar. Gud så lövely.
Nej nu ska jag tillbaka till min koma..och intala mig att det här blir the best night eveeööö! o_O
hejhej.

kus/Mafterworköl

HEJ!'
..Ja, när är det dags för min första afterworköl? kanske inom en snart framtid..
Det glädjer mig att berätta att imorgon ska jag till Kubal för en intervju!
Det sprätter stingsligt i kropp och själ, fastän jag är trött som ett as och helst inte vill göra nåt annat än sova hela fredagen igenom.
För att döda min tristess och värdelösa levene spenderade jag mian surt förvärvade kronor på bion igår.
Tillsammans med Lin och Eva såg jag Sweeney Todd, en thrillermusikal med johhny Depp  i huvudrollen.
Det var tur att jag hade läst att det var en musikal innan, annars hade jag nog avlidit på stört och mosat ihop chokladrullen i vänsternäven. Därefter for vi omkring tills vi fick nys om ett festtillhåll under lillördagen. Lite bål och Rammstein, innan kvällen avrundades i sänghalmen.
Nej nu ska ja ta en kopp te och samla krafterna till morgondagens prövningar.
adjö!

 
lillholmsjötour.

Halllå !
Lördagens eskapad tog knäcken på mig totalt..men stundsvist var det sjukt kul, hårt och elakt.
För att komma på fötter igen har jag transporterat mig till de snösökra Greningen.
Det är lätt över en meter på sina ställen..och solsken i två hela dagar. Jag har nästan glömt hur illa jag mådde på söndagsmorgonen.
Idag tisdag har vi varit till staden för att handla de sista förnödeheterna.
Dvs, sprit, korv, och ett par varma vinterkängor.
För på torsdag morgon bär det av till Lillholmsjö där vi hyrt stuga för två nätter.
Jag håller mig till fjällnaturen medans KIssi och LIsa numer tagit sitt pick och pack för en månadsvistelse
i sydamerika. Jag hoppas Kissi smugglar med sig en läcker cuban hem.
För övrigt har jag helt tappat greppet om vissa saker..och försöker styra tankarna på annat håll.
Jag får helt enkelt acceptera att saker och ting inte går att utvisa..MEn fan, den här gången ska jag spela ut mina kort. Men hur vet man att man gör det rätt?
Jag litar på dig!

smackk! / M16.18

Det kurrar ljudligt i min lilla magsäck! och jag hör hur pappa ,på eget bevåg tillsätter lök i våran icke-lökiga-köttfärsås..
Förut nåddes jag av en riktig ruschock. Jag kände mig hyper på alla plan och pratade 3 meningar på samma gång. För att stilla detta tog jag en välbehövlig promenad för att se hur min rehablitering gått.  Jag vet inte om det är bra att foten känns som den ska krackilera och dela sig på mitten då jag spänner den som mest.

Vi har nu fyllt på spritskåpet, dom finaste gåbortskorna är väl insmorda och förfesten är kirrad. Samtidigt som att jag känner att kvällen kommer att bli hur läcker som helst, känner jag mig stundvis inte sugen alls...
Som mamma skulle sagt: -Ja låt allt komma ut..och jag snyter mig mot hennes axel..
samtidigt hör jag pappas stämma: Jaha...pir då! Det blir inte bättre för att man håller på grin..hit och dit.
Jag känner mig kluven..och jag tror bestämt att jag ska låta det vara och smälta allt med lite glassig musik och en välkryddad middag.
Vid 19snåret börjar min riktiga afton..och den här fasaden är ett minne blott!
Ses sedan kamrater.

Hojt! / MScatman

morsning!

Är jag en mördare? Usch.
Det är andra gången på två dagar jag vaknar upp kallsvettig och med hjärtklappning.
Inatt drömde jag att jag skjutit ihjäl en tjej i fyllan med hagelgevär och därefter fått bett om förlåtelse över mitt omedvetna handlande till hennes gråtfärdiga farfar. FAN VAD SICK!
Jag kommer numer leva på koffeinhaltiga drycker..göra brasved av sängen och se scrubs 24 timmar om dygnet.
Vem vill drömma att man har ihjäl någon?
Jag förstår inte vad som kokar omkring i mina hjärnceller..och nu börjar jag bli rädd att häva i mig den där Ecologican jag köpte till kvällens ära.
Är det kanske för att jag  häromdagen fick pipan på en AK5 siktad rakt mot pannloben?
Nej it doesnt make sence!
Med flertalet pastejmackor i kistan ska jag ta mod till mig att ringa morsan. Hon kommer bli galen att jag inte kan ställa upp som chaufför ikväll..

coxian sarcasm / Mnattblogg.

...Fredagen har nu halkat över till Lördagen.
Och hittils har de båda dagarna inte bjudit mig på något förutom en ridå av stiltje.
Hjälplöst har jag förbarmat mig över att vara ensam i min holk.
Ett tröstlöst försök att suga i mig den sista dippen har varit den enda
tendensen till räddning. Jag har zappat livet ur teven och munhugger med far
om vad som är värt att se. Det slutar alltid med att vi ser olika saker i olika rum.
För tillfället borde jag bara gå och lägga mig. Omsluta mig av mitt monstruösa täcke
och liksom inte oroa mig så mycket. Jag borde spara energin till att återskapa
den positiva sidan av mig själv, som ibland kan hamna i skymm undan.
Jag fick ett tröstande meddelande av Lin som sitter i samma ensamhet, fast med
en näve choklad.
Nu ska jag slicka såren och äta mina sista chilinötter för att göra entre till en ny gryning,
en ny dag!

KISS/ MRSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!