stenen är rullad

Oh denna dag!

Det snöar på i vanlig takt, och jag sitter inne och nöter betapet. Igår fick jag en rullning när jag skrev passage och inkasserade en sjuhelvetes massa poäng.
Men eftersom jag har en lättare fördröjning i tankeverksamheten förlorade jag ändå på grund av för lång betänketid.

Idag har jag ringt och sagt upp lägenheten på riktigt. För dom verkar ju inte ha förstått det på östersundsbostäder. Jag ringde även till radiotjänst och sa att jag kastat ut teven genom fönstret. Bara därför måste jag betala tillbaka 350 kr. Förbannelse.

Ja som ni ser har jag ett väldigt stimulerande liv för närvarande.

Nu måste jag planera mitt nästa kast.
Spärrballong

Tjofräs!

Huvudet känns som en spärrballong, jag snusar för mycket och rör mig för lite.

Man kan väl lugnt säga att dagens insats på planen inte var till favör för min tidigare status.
Just nu lever jag ett soffliv. Inte alls optimalt för rygg och andra åldrande symptom som läggs till på min lista. Hypokondrin ökar, hjärnspökerna tilltar, törsten tilltar.
Nu är det helg och som jag redan fått påpekat så har jag ju det mest hela tiden. Men nu ser jag till den arbetandes perspektiv och glädjs när resterande inkomsttagare får vila med nåt uppiggande. En ärad lördag.

Jag står nu lite rotlös, vilket kan vara otillfredställande. Men snart kommer jag med en genial plan som räddar mig själv. Åtminstone för en stund. Det ska bli spännande!

Egentligen har jag tappat stinget för mitt skrivande. Jag gör mig bättre att bli skrattad åt på min bekostnad. Så det ska jag göra exakt nu.
Som fralle skulle ha sagt, du är ju en dåre du!

Sånt här gör mig bara glad! Nu ska jag garva käften av mig och snyta mig ett slag.RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!