Sol Sol!

...som dom säger på the sims när de säger hejdå, men i den här bemärkelsen är det mer en anländande hälsningfras från ovan för     DJÄVULEN vad hett det är ute! Jag ska verkligen inte klaga, men det går åt solkräm och oljor för hela slanten. Känner en oroväckande brännskada på halsen. Det är lobstervarning igen!

Men lika bra att passa på innan man står och kokar sitt innanmäte i fabrikshallarna, där de där 40 graderna blir av varm plast och ångande maskiner. Man står som en apa i bur och längtar ut!

Igår agerade jag poolgirl och hjälpte till att sommarstäda bad och soldäcket. Ett efterlängtat måste då man porlar av svett och vill inget hellre än att bli ett med ocianen. Som den badanka man är tog jag initiativ och rörde upp lite löv till ytan genom att frenetiskt springa runt runt och skapa en helvetisk undervattenström. Mjao.

Nej idag har jag bokat för premiärdopp alá poolside. Jag planerar att riva ner alla de badkrukor som kommer i min väg.

Nu är äggamackan nere där de hör hemma och jag har dammsugit. Funderar på att gå ut och få dagens uv-strålning. Sen så är det ju fredag.

Fredagfredagfredagfredagfredagfredag och baklänges blir det gaderf.
All the Small things

Tjohoe!

sover men är ändå vaken
, för det kan inte finnas någon annan simpel förklaring till varför jag hela tiden känner mig bakfull av trötthet. Jag har inte ork till att göra något, kommer i hatisk trans och ringlar ner mig i valfri säng/soffa. En ond cirkel!

Det är sol ute folk ligger och bränner på inför den riktiga strandpressen, samtidigt som jag sitter inne och kollar på håll från min sängkant. Det här med värme är ju egentligen inte min grej och också en av tingen som gör att jag sliter mitt hår när man väl ska somna in. Rena rama bastu.

Hur som haver, från sömnlöshet till små saker. Kusin min skickade ett mms här på förmiddagskvisten och med ens hade jag gått från zombie till puppyeyes. Den första bilden föreställande kommande generation Johansson( mellergård) hade leverarats. NAW! Jag fick kraft och sitter härmed och kurrar med en skål gröt. Mycket spännande. Fy fan vad ja ska lära denne ungen allt! wohoooo

Från det ena till det andra var jag på Street Meet denna helg. En helg som var fruktansvärt efterlängtad. Jag kände lite grann att "Show no mercy"-stilen var det enda rätta . Men det fick jag snabbt krypa till korset med eftersom det blåste tornado och var kallt utan dess like. Det var filt på filt vid grillningen. Och grillningen slutade med att vi stod som vargar runt maten innan vi äntligen kunde få tugga i oss middagen!  Lite cadillacglid och span fick avrunda kvällen. Polisen körde på nån intern razzia och kanske tävlade om hur många de kunde dra i örat och propagerade med spritmissbruk. Inte en öl fick sugas på i lugn o ro utan att plånboken skulle få vädras. Typiskt!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!