tuesdayrock!

Halloe!

Det var ett tag sedan jag uppdaterade mina dagshändelser..jag ska försöka återberätta allt i detalj!
hah. Ja som sagt..från ena festen till den andra..Fredagen, 50dagarsfredagen. Det var åter röj hos totte , det roliga var väl att jag inte tog del av något sådant under hela helgen..
Min pappa har en tendens att alltid använda sig av sina mot tjänster då det är något på min planerinn.så alltså lyckades han få mig som sin personliga driver under fredagen. gah jävla f(u)ackfest!

Tjejerna jobbade på Abba galan i Eon och jag var hemma hos FreddeL och satt tillsammans med honom och Lodarn och språkade. Trevligt faktiskt!=) Han är ju som sagt alltid i norge o jobbar, och det är inte heller för vanligheten att man slutar upp där en fredag afton..Nåja, efter ett tag så drog vi ner till jocke på lejonvägen där hans sällskap satt och blev lyckliga.. Det slutade tillockmed så att jag skjutsade in dem till stan och stannade där..(slapp ja iaf åka en gång till mot staden..)
heh. En tripp till Daltons med karaeoken i högsta högg, sedan irish! Och fy vad ja blev irriterad, jävla idiot. hade du inte varit så förbannade ful hade ja kastat något hårt i pannloben på dig.
kvällen slutade som den gjorde..Hämtade upp alkoholiserade fader på casinot..drog hem.
Sov som en fläsksäl!

Lördagen analkades..det blev frisering av lillebrors gigantiska fluff..tror ja plågades i 2 timmar för att ansa peruken på han! herregud. Efterååt drog vi mot lastada...och åt en välförtjänt middag på saigon palace..MUMS. kinamat,, LISLISLIS..Kvällen var döden, satt och målade med mina nya akrylfärger i 4 timmar, för att få ihop min opkonstmålning..på nått sätt gick det..nacken i form av en ostkrok och smärtor i hand och fingrar..well.
jag snurrade in mig i täcket olagligt tidigt...

Dock så var det de bästa, eftersom jag klev upp olagligt tidigt dan därpå. Matchdag.
Spelade mot remsele på norrporten vid 10 tiden..Den slutade med vinst 3-0. (issa2, jag1)
så lite lön för mödan fick man väl..fy jag var alldeles slutkörd efteråt.
Därefter, så slirade vi omkring i en stortysk några timmar, tittade till alnös natur, om man kan kalla det så..söråker andra hälft. Jag var utslagen , men det var skönt.
PÅ kvällningen kom Dan på besök, besöket innan hans Norgeresa. Det var trevligt..som vanligt utdelades ett antal slag och våldsknep..men det är sånt bara vi förstår..surrade lite om allt och inget, målade  och diskuterade framtiden..hah:)
23/4 fyllde han även 23 år:) så grattis din trapphallick!:P

Måndag, helt förstörd..trött som,.. jag vet inte vad..
höll allvarligt på att säcka ihop under eftermiddagen..skippade träningen.thnk god!
var in på intersport i raggade nya dosor..hatar skoköperier..fy! tar sån tid och energi! det slutade med ett par adidas raptor som skall vara bra. kalvskinn ovan och med dämpning för dobbarna. eller nåt!
SLEEP.

Tisdag, idag , stannade hemma från jobbet..fortfarande skitont i kolan. hua..sovit många många övertimmar, men ändå är ja helt slö! inte bra.:/
ska träna laters on..
more to come..
Babyshambles. The blinding..tuesdayrock

Mary..off!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!