uppkast

Nu ska jag spy yyyyyyyyyyyyyyyyy och gå och lägga mig!Muriel and the huntsman

Jag ringer på fredag, så ses vi på Lördag!
 
Moi moi små knattar!
 
Sitter och filurar över morgondagens aktiviteter.. Stor eller liten ponny. Platt eller runt trä etc.
Jag ska iväg med laget för en dag bland hovar och flätade manar.
Det här med ridning är kanon.
Men så är det ju med hästar, att tillägga!
Det ju inte heller någon handrabba att dra om den skulle skena iväg. Också ett plus till motorfordon.
 
Men förövrigt ska det bli kul med gnäggande fyrbentingar. Efter nalkas det  brännboll och lite grillning...men för mig bli jag placerad i dubbade skor och spelar ett parti match med juniorerna. Men lite frisk luft och liniment kan vara bra för att orka med en helkväll med teamet i fråga.
Det blir gomiddag på brandstation och nån drink för att tacka av våra fantastiska tränare som lämnar oss i fotbollsdjungeln. Jag är ännu osäker om jag ska fortsätta hänga i någon gren  eller om jag förankrar mig på nåt centralt gym. Men nu är nu, sen är sen.
 
Just nu är det fredag. Och siktar på nån sort lugnare sådan för att orka med morgondagens alla moment. Tar ev en tur till cowland för lite besök.
 
Break a leg!Im missing you insane, and my heart bleeds

Haj Haj Haj!

Snart halvtid på en vecka som kunnat strykts totalt ur denna kalender. Har varit på rekryteringsträff via arbetsförnedringen, möjligen den femte. Ja, de vill ju såklart skicka iväg mig till gran canaria och sälja reflexvästar! Man kan väl säga att jag inte är sugen, inte ens ljummen till att tjäna 90 kr/h.
Nej jag trivs hellre här bland min tjockteve, inglasade balkong och tickande golf.

Mysteriet med den försvunna getingen är iaf löst. För de som är intresserade.
Efter att jag en naken morgon blev attackerad i hög hastighet slog jag den på käften med täcket. Därefter var den totalt försvunnen. Jag letade och ruskade i allt som fanns i min väg för att den skulle komma fram. Det hela resulterade i att jag sov i enbart pläden min kvällen därpå, då jag fick för mig att den saten krupit in i påslakanet för att bunkra tills rätt tillfälle kom för att stinga mig!
Men när den huttrande natten var till ända så fann jag den på rygg vid soffkanten. Likstel och obevingad . I won och fortfarande oskuld från hetinghugg!

Nu hoppas jag att resterande av veckan går snabbt. Två träningar kvar, samt en match. Torsdagsfirande av Erika som blir 25, en fredag med klotkastning och en lördag med ranchbesök. Ja jag håller mig till nuet så slipper jag stressen och framtidsplågorna.
old dawg

Det här är min far. Bengha. Han sköt en liten pinnoxe idag.
Så nu är han lagomt nöjd!
The mask


Folket kom!
 
Marre över.
 
Jag är för den delen helt över. Så mycket svett som kunde krypa ut ur denna por till kropp är helt sanslöst!
Ja, jag pratar om spinning.
    AC- befriad lokal med fastbundna cyklar, damarslen och obefintlig terräng .
Anna lurade med mig på ett sånthärnt pass på kvällningen. Förvisso har jag trampat dit på det förr..men inte med mersmak.
Jag spydde ur mig vätska, dog efter uppvärmningen och hade noll koll på sadel och styrmått. Inge fastspända skor här inte, utan bara en med någorlunda sula och tillika envishet i hjärna och lemmar. Men som sagt, hur gott mår man inte efteråt? när man med de sista cykeltrampen, i skallen sträcker händerna i luften efter att man rullat i mål!.
Högintensiv halvtimme räcker, både för mina spaghettiben och intresset för naturlös cykelmiljö. Men jag kanske ska ge det en chans. Får se hur buggarna mår imorn.
 
Åter till hemlänet efter en visit hos farmor. Som jag saknat henne. Hennes tjat och gnat, hennes mat och kattflöj.
Opematchen finns inte mycket mer att orda om än att det är två Viktiga matcher kvar, med förhoppningsvis bättre utgång än den senast spelade!
Regnet höll sig iaf borta i greningsskogarna. Det blev en tur till närliggande tjärnar för att få lätta på fiskebegäret som legat latent bland önskmålen. Tyvärr så räckte knappt stövelskaften för att plöja de vattenfyllda myrmarkerna fram . Och lika besviken blev vi på de tröstlösa kasten som förblev krokblanka. Småfisk och nån tanig liten unggädda fick återlämnas. Kattmat erhålles ej!
 
Jakten är för den delen igång. Lite väl tidig kan jag tycka. Men för gubbarna som putsat pipa och kikarsikte sen förra året var det nog inte en dag för sent. Men fortfarande ekar frysen av tomhet. Soprent på elken än så länge.
Men så snart det börjar avfyras hitan och ditan börjar väl Hälge och vänner kubba över skog och mark. Jag fick bara se två kronprydda exemplar på vägkanten. Djurögat mitt!
 
Nej nu ska grön-masken jag kletat på mig sköljas av. Hoppas på att modellanletet dyker upp i ansiktet efteråt så kan man ju sova gott. Kan ju hända att det blir flopp och chewbacca dyker upp.
 
 
Dags att tackla ensamheten. goodday suckers!RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!