Björn

OHOJ!

Kära dagbok
Klockan har hunnit tickat iväg till betydligt senare(tidigare?) än planerat. Har varit dödens trött sedan kvällens träning avverkades, men fortfarande håller man verksamheten igång. Måste vara ensamheten som gör sig påmind.

 Jag är ledig i exakt 3, 5 dagar till. Hittills har jag hunnit med att sparka boll på lördagen och vi vann med 17-0, obeskrivligt bra siffror. Därefter så försvann jag till glada hudik med sundinspojken och carro rullandes i hanses cheva 55a. Det regnade och var mörkt men vi hade en karrapåse samt öl som kunde hålla oss på spåret. Några varv med billy o hannas shoebox fick bli höjdpunkten, samt donken och sängen senare på morgonkvisten!

Häromdagen var moderjord hit o fick nytt hår. Ut med de gamla in med det nya. Uppskattningsvis 5-6 timmar tog det att få till ett bra arbete. Herre min je. Bakfull och sargad på en söndag fick man stå ut med arbetet. Men noggrant ska det vara!

Förutom hårinredning kan ja nu med gott samvete börja riva i inredningen i lägenheten. Äntligen är kontraktet signerat, såhär ett år efter inflytt. Men ingen är gladare än ja.

På torsdag fyller farmor 80 år! Helt otroligt med hennes läkarjournal och lastbilsflak till medecinering. Ja hon gör ett djävla bra jobb min bondkäringa till farmor! Så ja ska upp och styra med tårta på hennes dag.

Appropå björn så har jakten tilltagit. Jag drömde om björnar bara därför antar jag...

*Hemma i farmorsbyn befanna ja mig. Lätt vind och perfekt dag för avlossning. I källbacken som tar mig till södra greningen går jag lunkandes. Bakom mig dyker två välpälsade luffsar till grizzly upp och jagar in mig i skogen. Vi dyker ner i nå snår och jag tror nu att lucifer hänger över min axel. Jag får någon i sammanhanget opassande fundering, då de antingen inte upptäcker mig trots att de jagat mig.
-Var kommer ni ifrån?
- Vi kommer från England! Därefter jagar de ikapp mig alt flydde vidare, då resterande av jaktlaget står mitt i
backen och börjar skjuta maskingevär efter dem. På håll se ja de fly! Mina englandsbjörnar..*piss out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!