Hawaiansk

Hoj!

Här är jag. I min soffa utslagen, nöjd och slut efter en helg med gamla och kära vänner.
Eskilstuna har fått sin beskärda del av norrländskt blod.

Anna, jag och punton packade ihop oss och navigerade oss mot Eskilstunaland kl 15hundra på fredagen.

När mörkret inkräktade rullade vi äntligen i mål. En smärre felkalkylering i tidsramen kanske..men ändå med marginal till kvällsaktiviteter.
 Vi möttes av en hoppande edbergski på Drottningatan där hon regerar nuförtiden!
Efter en hemlagad pasta å skinksås i hennes studentlya,"centrum" gick vi trötta in på rövinet som skulle lägga grund för en dansant kväll.
 Cafe vinet som Sandra gav betyget " smakar skit" gick hett ändock. Vi diskuterade hej vilt om liv och olivet. Tillslut drog Anna på nattmössan efter att ha varit igång sedan gryning med den yngre generationen. Jag och sandy slog på utelivs-kompassen!

Vitklänningen på, klackar på, blomma i håret på...vinläppar och blågaddar oundvikliga!
Jag och sandra tog en tur ut på stan och jag gjorde kurrande fynd av gobilar som mullrade förbi i kortege. Nöjd.

Vi gick in på ett ställe som jag nu fått förklarat för mig inte var Bishops. Minglade omkring och tog det piano.
Hur som, så drack  jag en ny öl som hette Mohawk.Micket speciell, osäker om jag ansåg den god. Blev även kallad för hawaiansk. Att min hårprydnad titulerade min ensamhet fick jag informerat av en gladlynt försäljare som tydligen hade kunskap om landets blomkultur. Det är ju inte direkt den signalen som utstött och sökande som jag vill förmedla med en grann sommarassecoar på huvet.

Vi lämnade in och begav oss vidare till Nya brasseriet. Sundsvalls svar på Oscar.
En viss skepsis la sig över stället innan ens acess. Men där var det bättre drag och vi dansade ihjäl oss på överplanen. När jag spytt lite sarkasm över den usla musiken dök nämligen gyllene tider upp..samt Grease låtar. Och de går hellre hem än den plågande Ai Se Eu Te Pego-låten! Svetten lackades och det blev manisk rytm genom lillkroppen. Vid stängning blev det en stripstallrik och jag och edberg kurrade ner oss i hennes bädd.

Jisses vilken saga jag delar med mig av.

Kort och koncist: Lördag. Rödvinsmage, drömvärld (läs alkis bubbla), morgonpigg/shoppingsugen Anna. Bilcruising till Vingåker Outlet. Handling av träningskläder. Amanda anlände. Promenerade genom Eskilstuna stad. Sandra visade oss hennes skola. Vi gungade. Handlade på Ica maxi. Grillade ute på sandras parkeringstak. Åt ihjäl oss till årets första grillningsseans. Spelade spel, såsom Utan tvekan och RAW. Jag och sandra vinner på ordet "bajsmacka". Vi går och lägger oss.

söndag: Trötta kissemissar som delade sandras säng på tre. Anna på hugget. Vi åt toast i ett grilljärn från 70 talet. Vi säger adjö för att återvända till sönnsvall och min tr. match. Punton har parkeringsskada på förardörrn. Vi åker. Bromsbeläggen är helt över. Motorbromsar under sträckans alla 41 mil. Träningsmatchen inställd(!!) Vi stannade på tönnebro med 214593592095 andra och åt en korv. Nådde hemmaarenan!

Tack för en underhållande och mysig helg!
 sandy och mandy!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!