TiTT!

Ja titt vettu. Visst är den söt.
Pompa din Rompa

He he heey kanin!

Det blåser smågrisar ute, fast solen står och piskar lite strålar.
Jag försöker ta mig an pappersarbete samtidigt som jag funderar vart fan min plånbok är.
Efter som mitt rörelsemönster den här helgen varit landskapsomfattande så är det svårt att luska ut vart fan man "hade den sist". Vilken bedrövlig fråga förresten.

Träningslägret, blev enbart en cuphelg i härnösand. Vi spelad grymt. Och det känns idag. Fast att vi inte gick vidare och vann var ju riktigt retligt. Målskillnad fällde oss från säker cupseger.
 Jisses amalia vilket kroppsslitage jag lider av idag.

Förutom bollsparkning, klackade man som deltagare på misshotrodshowen. Mäkta trevligt och man kände sig som statist i jämförelse med alla väldresserad kvinns som skulle vara med. Jag tror jag sprang fram på scenen!
Som sagt be quick or be dead. Jag dog ju visserligen inte och ångrar faktiskt att jag inte drog ner på ljusårstakten som mina kalvben drevs av. Men gör om gör rätt. En erfarenhet rikare!

Nu ska jag ut och skruva av stödhjulen från hojen och försöka göra något annat än titta på dumburken.
Nu hoppas jag på jobb, annars siktar jag snart på ett dystert liv som husfru.

Ha en trevlig dag! Woop woop


foto: Emmeli Åslin
Rör mig inte jag har aspberger!

Tjotjim!

Vissa saker infaller alltid samtidigt. Dom här roliga och frväntansfulla tingen.
I helgen är det kustom och Hot rod Show på Gärdet. Alla brudar är lediga eller har fribokat sig från arbete och annat onödigt, just för att utvinna total harmoni och kaos iockmed detta event! Allt har varit liksom uträknat in i minsta detalj tills dess att kalendern ville annat. 

Men...jag sparkar boll. Och det händer ju sällan att man får en hel ledig helg. Och får man det så är det inget som inträffar utav värde, eller så arbetar man. take a pick.
Vi har träningsläger med cupmatcher signerat härnösand hela helgen!
Det är ju så typiskt.

Till saken hör att jag är anmäld att göra klackentre på pinuputställningen. Det blir sparka o spring, svettas, duschar, snabbfriseras, bita på naglar, öva på vad jag heter och sedan göra allt samtidigt utan att hjärna och kropp låser sig. Jag gillar välplanerade ting, nu känns det lite stressat och otajmat. Det stör min olidligt charmerande karisma! BAH.

Som sagt, det är bara att köra hoppas på att man inte faller som en fura, och om jag gör det att publiken tar emot mig i mitt hadlösa fall.
Pappa har lovat mig en pinnglass efteråt vilket som.
Swing it magistern swing it.

Över och ut
the stranger song

Woop Woop!

Mariga Mary
det är ju jag det.
Har konstaterat att jag blivit redigt blödig när det kommer till nattjobb. Det höll verkligen på att resultera att någon på väggrenen fick offra både ben och ryggsäck! Fy fan.
Nästa gång beställer jag färdtjänst.

Jag hatar när jag inte har kontroll, eller vetskap om vad som komma skall.
Jag är lite grann i den sitsen nu. Jag behöver en viss planering för att kunna sätta sprätt på min spontanitet däremellan. För att inte tala helt i tungor gäller det såklart mitt arbete, Min mellan-två-jobb-situation är inte ultimat för mig.

Jag har faktiskt hunnit bli nervös också. En ivrig tanke som brände i min skalp gjorde att jag anmälde mig till Miss Hot Rod tävlingen under lördagen. Skitkul just då, men nu är det mer som en bakfylle-ågren över det. Kan bero på min dåliga förberedelse inför detta. Jag gillar inte halvdana saker. Ska det vara ska det vara! På riktigt.
För jag vill ju inte förlora för att jag missade en sko hemma eller nåt.

Det är tisdag och jag är nyhungrig. Nattens, eller morgonens, wok samt daimstrut är ett minne blott i tarmkanalen.
Vissa tar ju en mosbricka och en korv till efterrätt. Eller hur var det nu Henke?
Tur att jag har tacosrester kvar som jag ska sätta tänderna i.

Nä, nu ska jag minsann kolla när min slanggurka växer.


Fina flicks! Snart ses vi igen.

my oh my

red red red lips, red cars and red head. Testar lite!
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!