kokko

...py pan vad det går illa!
Jag har nu under en längre tålamods tid försökt att få till min headbanner till min döda blogg! Snart sparkar ja burken i berått mod!
GAH,tillvägagångssättet stod i flera steg,väldigt väl utfört hur man skulle bearbeta sig fram till behagat resultat..jag har verkligen gjort allt i min makt och lite till! jag blir så arg när jag aldrig får till det jag vill! JAGKANSJÄLV!
..nej men helt ärligt, jag kan inte. Det irriterar mig som en vagel i vaginan.

Jag fick helt enkelt ta rast, för att inte börja slåss med datorfan. Jag vill ju gärna skylla på herr computer och inte hjärnan bakom det hela. höhö.DOH
För att trösta mig själv åt jag duktigt upp pappas ugnsfisk, och vi kom på att vi ska sluta äta torsk. Det håller liksom på att ta slut. Tänk om jag åt den sista?! 
Jag och mitt feta hår satte oss därefter och kikade lite på zoovillage och urbanoutfitters.
..jag hittade lite kuliga grejer..som än så länge har hållit mitt humör i schakt.
Collections ala (Valentine´s day):

Ghetto Pint Glass
Die Frau and Der Mann

Ghetto Pint Glass
Make Tea Not War Set!
Gud så fiffigt då..tänka sig om en kopp te kunde fånga in Usama?
Make Tea Not War Set

Position Of The Day.
Kurr!
Och såklart min favorit, eftersom jag är en av dom som avskyr alla hjärtans dag.! (och Nej det beror inte på att jag aldrig fick någon ros i skolan..)
Valentines Are For Pussies

Valentines are for Pussies

..Ja nu är jag klar..Nu har jag hånat alla hjärtans dag offentligt också..

jag känner mig trots det inte alls tillfredställd egentligen, och kanske kommer jag att fortsätta mitt bloggdesignande..men min negativa chakra´kommer att fukka up allt totalt. SÅ jag ska göra nåt som inte är så avancerat.
...fortsätta lyssna på lite ,destruktiv, musik som pappa kallar det.
(OBS, det är lögn!)
jag lyssnar på musik som gör mig glad!:) *LEEEE*

Godkväll/ M 
Party for four...

Tjenahallåaa!

Jag har nu lärt mig en riktigt bra teknik hur jag ska stappla mig fram med mitt beloved träben, utan att se alltför störd ut. Ibland kan det också kännas lustigt i knät..Jag är genialisk!
Rent metaforiskt är det just vad det är,  A treeebone..man stöttar sig som en gammal sjösjuk pirat som druckit för mycket bottles of rome.

I alla fulla fall så var jag och mina tre ickejobbande följeslagare på staden för lite slams och trams..
Vi hade egentligen inget ärende dit,som så många gånger förr, men jag var bara tvungen att vara lite rebellisk nu när ja snart springer fram..
Faktiskt gick det uomtordentligt bra att köra vofflan trots att jag ibland stampade ner både broms och koppling, tillsammans..slutresultat = min lilla sko är inte så smidig.

Vi strömmade genom lite butiker, tills vi planerade att ta en liten mindre måltid..det är ju faktiskt därför jag for in.HÖHÖ
..För en dyr fika med mina lustiga framtidsförvirrade väninnor(?!).. Kissi var som vanligt  våran Fikagodess, och ratade nästan alla små fikatillhåll tills jag protesterade vid Amfidor, som därför blev vårat stopp.
Lite arabinspirerad tjohejjs..men ganska mysigt. Tur att det var lite folk.
Slutsats = Fika är expensive för arbetslösa, vi är alla rädda för framtiden.. ( STOPPA FRAMTIDEN NU.NU!)

Kvällen därefter blev våra lite lös släppta planer till verklighet.. vi annordnade ett Slumberparty..muhuhuhu.
You know..kuddkrig, fjädrar, moln, tromber..etc!!!
Såhär 19 år gammal kan det ju ses lite passé, men faktiskt har jag aldrig varit på ett tidigare..det kunde inte komma mer lägligt.!
Håkanssons blev vårt tillhåll..Min sovstrumpa med djur i  var med, Eva hade chilinötter, kissi kom sent, Lin serverade baylis-bär-cocktails !
En förtjusande afton!
Allt var egentligen frid och fröjd förens Lin visade oss nåt, så frukansvärt groteskt äckligt/snusk/spy/dö- youtube klipp!! two girls one cup.
Nog för att jag inte är rädd för lite skit. MEN VAFAN!
slutsats = Vi är ganska omogna, vi åt massa onyttigt, Kissi spydde, vi avslutade med den oscardominerade filmen Atonement för att få alla tillbaka på levnadsnivå! inget kuddkrig.

Torsdagen fortlöper, och ännu har jag bara lyckats äta lite aprikoskräm.
Senare denna afton är det hockey, som jag kanske ska gå på. Det beror på om timrå vinner och om jag får någon gratiskorv av Eva i kiosken. Vad är oddsen?

GOODBAJS/Marreemooonday!

Tjabbba julhestar!


eddieeddieeddieeddieeddieeddieeddieeddie har fyllt år.

Alltså idag, idag är idag..måndag idag.
Gipsbytardagen. Det var nu två veckor sedan den lilla frakturincidenten ägde rum..
2 veckors plågande kryckwalk......kommer att fortsätta...MÖH.
Men jag vill tacka mina lilla värmländska sköterska för den pipnetta skon jag fick till mitt nya gips..en viktig accessoar. Nu är det bara 3 veckor kvar tills gipset går fetbort!!!!! OHHHHHHHH

Måste säga att lördagen blev riktigt rolig, åteirgen boxades jag fram med stavarna i city(trots att jag skulle hålla mig home)..och en eloge till Alex far Stefan som tappert agerade horse.. Utekvällen kanske var underkänd men det var skiitkul att träffa alla gamla godingar från old school! Eddies lilla vrå på varvet fylldes av Gratäng, champagne, kukpumps och välkända anleten.. vad mer kan man begära?

Det var precis samma atmosfär som förr..och tanken att man skulle träffas halvmosig i hjärncellerna på måndag och diskutera helgaktiviterna, var precis som att man trodde det var igår!
Skandaler, fylleerövringar, hollywoodspyor und so weiter..som det alltid har varit..lite tråkigt att alla nu har återvänt till deras nya liv, i deras nya städer, med deras nya män/fruar.
 På söndagen blev jag räddad av Lars, som bjöd på glass! massvis faktiskt. Sedan nötte vi film både bra och dåliga. KURRLARS

Just nu sitter jag och klappar kissi på huvudet:

cissi säger:

jag lyssnar på romantisk musik och saknar min karl!

Hon har gått och kärat ner sig i en snut, SnutTomas!
Fast jag försöker hopplöst trösta med att hon får ta oskulden på mitt nya gips..det går däremot lite kärvt! Jag förstår inte, hur skulle man inte vilja det!? otacksamma identifikationstjälande, kissskatttatuerade..Vivstait! kli..kli..kli på hakan...

Imorgon ser det ut som att mina arbetslösa kvinnor planerar womensnight..sidenpyjamas och skräckisar..ska det vara nåt? jag tyckte vi skulle hålla kalaset där det finns mest mat..sånt gör mig bara för lycklig.
Im up to anything!!!!!!!!SAVE ME! att vara med mig själv blir lite för påfrestande ibland.

Incoming shoplist!
Skoterskalle, moonboots, och blåkläder! detta är en sorts metafaroisk benämning på ting, så ingen annan kan köpe deeeeeeeeeeeeeeeeee...tihihhi.
Ohh, förövrigt..en liten inflik..det kanske löser sig med jobbet...tihihi..hoppas kennet kan kirra biffen!
annars bränner ja ner BAJSHAUS!!! *MORDISK*

glad i hagen, mat i magen/MORRMARRE
 VINLIN!

Toddoiilloooohooo!

Fredagen är avverkad..thank good! för ett tag undrade jag just vad ja gjorde igår..men minnet liksom hann ikapp mig(denna gång iaf)..
Jag var ju ut!

Fredagens Glada: LIN!!!!! Min lilla wolrd disneyfransyska har återvänt från landet där vin är billigare i vatten. Vilket har resulterat i att hon nu är deltidsalkoholist, och anti allt som har med Mussepigg och Långben att göra.
Som sagt anlände hon hem för att överraska oss efterlämnade små mongon..men shii fick hon.
Jag, kissi, Eva och Pauline hade kläckt den brilljant idén att överraska henne utan hennes vetskap!!.
Hela den här grejen är lite luddig egentligen... men det slutade med en fläskig tårta som kissi geggat ihop, samt alkohol och singstar-tjut. Nåt som uppskattades med bravur!


Det blev rejälla och hetlevrade battlar i polles lilla etta, och jag hoppas mimosatanten njöt lika mycket som oss.. Det verkar som jag verkligen levde mig in i alice coopers Poison..med tanke på att min sargade lilla hals vill döda mig, dels när ja sväljer eller försöker få ut nån form av mening..

Dagens mål denna fredag: en hoomecoming fest, med krogen i sikte.
Sagt och gjort
Jag med mitt friska samt sjuka ben skulle möta människor igen..jag kom nästan inte ihåg hur det känns.
Efter 2 veckors fångeskap skulle jag ut..fylld med koff och dansa kryckdansen på diverse krogar i centrala sundsvall.
Det kan liksom inte bli mer hemskt......underbart.

Som tur har jag vänliga comprades som lånade ut sin ryggtavla för mig att rida på..
Open mind, sedan olearys, till sist Irish!
Där kommer jag in på Irish, sliten och uppspelt på samma gång..
När jag gör min entre var det ungefär som när " Moses lyfte sitt käpp och havet delades så att han och hans folk kunde träda in"
nä nu ljög jag..Kvällen blev trots allt ganska lyckad. Och som bekant avslutades den på det lustfyllda mAx, där fyllekajorna samlas för att fylla deras alkoholfrätta magar. Jag som trodde jag slutat med maxbesök.
Fyrlingarna eskorterade mig hem, och jag sov som en litten griskulting i min egen säng!

Lördagen tillägnas Eddie, som blir lite mer vuxen. Lite Gomat hemma hos honom, lite försprit och utgång som dessert.
Men idag ska jag hålla mig på hemorten, sorry sundsvall,..staden får vila från mina kryckbravader. Jag tror jag ska hyra ut kryckan till Kim ändå, han ser det som en tjejmagnet..och jag hoppas att erbjudandet på 300 lax fortfarande är aktuellt!

Godmorgon/muriel
I put my hands on a miracle

Hej alla monsterdiggare!
image113
Ännu en dag av socail avhållsamhet..min säng är min vän, min teve gör mig levande etc.
Jag har inte varit ute på snart 5 dagar..något som gör mig lite rädd!

Något som också skrämmer mig är denna överproduktion av unga föräldrar.
Av en händelse blev jag medlem på familjeliv. Enbart för att följa/spana på en av mina bekantas framtid som ung mamma. Förstå mig inte fel, jag anser inte att det är dåligt att vara en ung förälder, vad vet jag. Men av det man snappat upp under alla år så bör man ha lite kött på benen. hm..åter till tråden

Det bevisar sig att nästan hälften av dom som är i någon form av bekantskapskrets numer vigt sitt underliv till ett växande inferno. Det är barnsparkar vartän jag tittar. Jag blir likblek av bara tanken. Tanken att säkert fler än 50 % inom loppet av 3 år ev, inte kommer att vara det perfekta paret längre. Den eviga kärleken tynar bort och resultatet blir ett barn som får uppleva livet som en vante mellan sina föräldrar. Tell me about it, jag är en av dom.

Ändå verkar idén av att bli mamma och pappa ganska spännande. Det är ju faktiskt många hjältar som klarat av mamarollen som fjorton år.. Jag undrar jag hur min unge hade utformat sig som?
En liten spinkig, envis sak, som skriker lika hest som Tina turner? Springer som en iller och äter i sig alla möjliga kemikaler? Nej det kan liksom aldrig bli bra.
Jag får helt enkelt vänta..bara tanken gör mig livrädd.

Nej det här babyboom tjaffset är för mig ett minne blott. Dock hoppas jag för allt i världen att ,dom unga föräldrarna som ivrigt väntar på deras skrikande maskiner, får ett fantastiskt liv tillsammans med  varandra. En symbios av bajs, kräkningar, kolik och speldosor..
happyeverafter

Över och ut /muriel tha child expert10 things I hate about you....

NEEEEEEEEEEEEEEEJ!
jag är helt omskakad..han får inte vara död.
Jag fick ett sms av linn igår, där stod det.
Heath Ledger är död!!!

Det är helt sjukt..jag blir bara så arg.
Jag vart helt förtrollad då jag först upptäckte honom i 10 orsaker att hata dig! Ännu mer förälskad i A knights Tale..
...Hans australienska dialekt som skiner igenom,  och hans fruktansvärt charmiga leende som kan få mig gå på vatten.
Nej ja är helt rålös. Varför händer sånt här?!

Nej nu ska ja gråta en skvätt.:(
Alla tankar till hans family.

Rest In Peace Heath! 


Gratttissss

...Du luktar nu gammal bäver med svettigt gips och oduscahd sedan 4 dagar tillbaka..jag är kärlek! kom och ta mig!

Vilken helg..den försökte iaf att underhålla mig  lite..reta nöjesnerven..
Jag var nog mest glad över alkoholen jag lyckades snyfta till mig..

Jag höll mig ifrån min lilla håla i tattarnäs denna helg. Endast för att jag skulle låta min ihåliga panik take a brake.. Ja menar hur fan ska man kunna hålla det sådär mamma-städat under en sån här helvetesperiod.. Det är strumpor överallt..jag kan ju endast använda högerstrumpen och dess vänsterkamrat ligger slängd under sängen i papperskorgen osv. Jag vill liksom inte ha det såå! Vart är min hemsamarit?

Jag testade på guitarrhero 3 i helgen också..gud vad hippt. Jag har missat de nya spelkonsolerna som fötts och  de banbrytande spel som exploderat. Jag håller mig fortfarande på simsnivå. helt okeyva!
Men hur fan hade dom tänkt att mina småtentakler skulle hinna med det där?!! jag bröt ihop efter tre försök..och i hopp om att ja inte skulle börja grina gömde ja min sorg hos mintun som florerade omkring i sällskapet.

Helgen blev hyffsta sömnlös ändå..men sömn är något ja nuförtiden kan bjuda med mig av..I HATE SLEEP!
Fick iaf träffa den enda klicken av släkt jag har, mina odågor till kusiner. Männen utan mat i kylskåpen.
...det går inte ihop, hur kan vi vara släkt?! mat är livet. Varför har dom kylskåp?! MORRR

Faktiskt har jag varit ganska nyttig idag. Jag och dammsugarne försökte oss på en duell..det som frakturen tillät.
Jag har faktiskt slängt på en maskin tvätt , som ifs kommer att få¨vänta 3 dagar på att bli hängd, eftersom far är i ludvika och leker elektriker. GAH

Jag överlevde detta existensförsök..nu är ja svettig fortfarande och sitter och gruvar mig över hur ja ska få i mig nån sorts mat.
Tur att ja har min SÖTFARMOR som gjort matlådor åt mig i dessa svåra tider;)


LÖVE/MurielRest In Peace STEN

Så då var det över..
min gamla gamla morfars bror Sten Bergman har lämnat in..

Tydligen så hade han under en längre tid hungerstrejkat..vilket idag nådde sin kulmen.
Vid elva tiden denna dag, sa han farväl!

Trots att jag inte lärde känna honom särskilt väl, var han en envis karlakarl som inte böjde sig för någon, men hjärtat satt alltid på rätt ställe.
Temperamentet-bergman..lever dock vidare..
"men du kan dra åt helvete"
Länge leve Sten.
Jag ska ägna en tanke till dig, och Birgit som nu blivit änka..Vila i frid Sten Bergman   (17 Jan 2008)
tooorsdaag

SALUT!

...ja vart ska man börja. För det första har min fot krympt..jag tror den har försökt att tagit sig tillfälle för sina rymningstendenser. Men när ja kikat ner på den är den fortfarande kvar, lika gul av bakteriedödande medel och livlös som alltid..
Är det bra?Är gipset bra? Har jag bra Läkköttt?

torsdagsplaner: none what so ever! eftersom detta är dagen jag slutar att planera..
Mitt carpe diem-motto ska alltså vara mitt enda livsdirektiv.
hah. För jag vet ju sist det blev att jag planerade nåt.
Det var då jag tvingat med mig kissi att motionera. Vi skulle sälsimma lite på vårt lokala badenhause..
Och dagen innan var ja såklart tvungen att bli enbent!
Jag blev så arg att jag inte fick simma att jag nästan grät som en jättebaby!
Därav har mina planer slutat att planeras..

I vart fall så möttes mina sömndruckna ögon av KockMoberg i rutan..
Han som nonchalant springer omkring i sina safarishorts medans han kockar något, som ofta ser oätligt ut. Idag tror jag det var , ta-vad- du-har-dagen. Han sprang framåt med sina kletiga långa tesar och försökte se mer naturlig ut än vanligt. Då menar jag att han likväl hade kunnat sagt mitt i sändning att han har legat uppe med diaree hela natten, samtidigt som han rör om sin soppa med bara näven.
Han har någonting den där mannen, jag kan inte riktigt beskriva det..men han skulle nog aldrig få våldsknäcka någon purjolök i mitt kök..han får spara sin äkthet i burken.


loveyoumoberg.

Åter till dagen, ja just jag..att inte planera. Jag måste ändå säga att mina hjärna inte kläckt fram några briljanta idéer för dagen..den har mest varit på Onhold..jag har matat min kropp och vilat mina synapser.

Jag ska nog ta mig en promenad, frisk luft. Men tänk om jag halkar i blötan? Och ligger där sprattlandes utan någon som kan rädda mig i skinande rustning..och tänk om det kommer en lastbil som sedan tror att ja är någon levande form av en vägbula..ja kanske slår upp mitt gulbleka gips som flagga, fast han kanske inte ser det och bara tror att det är en disformerad kvist.?!!!han kanske är terrorist och ska använda mig som självmordsbombare  och som demonstrant för att han kräver högre lön för att mätta sina 34 ungar??!

Okey thats it, jag håller mig inne.
nudelmagen skriker..gooobyess!

/mmmmmuriel
nyskapande


HOHOJ!
Alltså jag tror jag fått någon släng av feber eller nån annan inhemsk sjukdom.
Förutom den otympliga massan på mitt vänsterben och River of Sin ska man såklart åka på nåt sorts virus, som gör mig mer förslöad än vad jag redan är.
Tack Gud! How could you do this to meeee.....BRÖL

I vart fall, så var jag uppe med tuppen även denna slaskmorgon.
Vad är det för fel på att behålla den där lila puderytan av kristaller ett tag?..bort med slasket..min lilla mormorsstrumpa som pryder gipsys kiss blir ju vått och äckligt!
Försvinn.

Som vanligt då jag är vaken sådär omänskligt tidigt och dricker nån liter te så somnar jag därefter.
Idag för att vakna upp vid 12 tiden och uträtta mina "vuxenärenden".
Ja faktiskt har jag kontaktat mina försäkringsbolag angående den hemska Sveda och värken jag för tillfället plågar mig igenom..

Tyvärr hade jag ju hoppas på att nåt sorts miljonbelopp skulle rulla in på kontot..men jag fick gott nöja mig med 1200 pix! Tack trygg hansa..tack!.

vad ska ja ta mig till härnäst? jag är inte hungrig..vilket är ytterst ovanligt...jag är inte heller i behov av att slå en sjua eller det stora. Vad gör man? jag har sett dom teveprogram som lyckats locka ur mig lite skratt och skrock. BURNED!

Min kreativa sida kliar lite..men jag är inte direkt i någon picassoform för tillfället..så my masterpiece får vänta!
jag behöver lite mer klet..kulörer..kinspiration

Jag undrar just om ja får nåt besök ikväll..kanske mina vapendragare får för sig att göra mig sällskap..damma av gamla TP eller bara se på en bad-quality-movie..hope so..tihi.

Nu när jag har alll tid i världen har jag spanat lite på andra bloggar. Faktiskt så har ja ginte så mkt att förtälja om min vardag..för jag har ju ingen sk .make att sprida lycka över, inte heller något jobb att avancera i eller bli irriterad över..ja får helt enkelt hitta på en story..:P

This is my cardboardman Tristan...Well, say helllo!
...hes a real  firestarter!;)

Helt makalöst att brandbekämpande pojkar återkommer i min blogg..
Nej nu ska ja ta mins sista kryapådigchoklad och lägga gammbenet i högläge...
HÖRDE DU DET DOKTORN

(appropå min titel syftade jag på att jag snart få en klack på mitt gips...jag kallade det för fashion..tommy för nyskapande:P)
MJAO

farewell! / Muriel
Broken

HALLO!

fy fan vad det blir dammigt när man inte är här alltför ofta.
Som sagt så har mitt intresse för bloggerier svalnat av lite där ett tag. Mest för att jag inte har nåt direkt mål med det, mer än att tömma skallen på massa skit..
Ja har ju inga direkt stammisar som följer varje litet steg jag tar, sedan att ranka mig som toppbloggers ligger inte heller i mitt intresse.

I vart fall så har jag,  till synes, återvänt från norge. Resan som slutade innan den börjat. Men jag är ändå glad att jag åkte. Många erfarenheter, bra och dåliga.

Det sämre måste väl vara att pengarna sitter fast i norge. Äckligt jobbigt.
Men det ska lösa sig. Farsan har i annat fall sagt att han ska åka dit o ge dom på käften om jag inte får dem. känns ju betryggande. Det enda positiva är väl att jag inte kan spendera dom.

Jag är så rastlös att jag går sönder. Det spritter i hela kroppen. Och ja! ja hade sprungit livet ur mig om jag kunnat. Men dessvärre sitter vänsterfossingen i en klump gipsgegga framöver.

Det kliar.

jag ska försöka se så positivt som möjligt på min skada, mitt handikapp, retard! men det är såååå svårt.

Varje gång någon säger nåt positivt så blir ja bara förbannad. kanske låter egoistiskt, men det är så det känns just nu.

Varje dag är den andra lik, ligger i sängen i högläge, ser på gamla evighetsserier som gnager sig vidare på en helt värdelös intrigerfylld story. Man vill spy. BAra att föda mig själv är rejällt slitsamt.

I dont like what Ive become.


Å andra sidan får man väl se det som en rejäll paus i min tillvaro. Jag kanske har för mkt att göra? det här var kanske ment to be, så man får ta tag i saker. Men vafan, jag hade ju allt så bra planerat, jobb inom kort, träna, umgås med mina vänner osv. det var bra..delmål på vägen liksom.


What to do now? just nu får ja ta varje timme i taget, nåt som jag inte är van vid.

Längtar som mest tills ja får gipsa om och ta stygnen, en bit på väg så att säga.(kissi som lärt mig detta)
-bli frisk kvinna, innan du tar dig för nåt mer!

JA kissi JA.

okej, jag kan inte hålla mig från långsiktiga planeringar..jag behöver det, för att ta mig vidare--
hmm..detta år, ska ja verkligen ta mig utanför sveriges gränser. Unna mig en utlandsresa för att koppla av.
För enligt min läkare, kommer ja nog inte kunna spela nå mer boll i år. Detta blir det första vilan på 13 år för mig.

Nu ska ja försöka hitta på nåt skoj att fördriva tiden..kanske läsa den där boken som annars bara ligger o skräpar.

På återseende ( nu när tiden finns)

/MURIEL 
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!